Βαλέρια Κουρούπη: «Κάποιοι νόμιζαν ότι παράτησα την υποκριτική»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Κάποιοι νόμιζαν ότι παράτησα την υποκριτική»

Η Βαλέρια Κουρούπη απέχει αρκετά χρόνια από την τηλεόραση.

Ωστόσο, η ηθοποιός ασχολήθηκε με το θέατρο και το τραγούδι.
«Πέρα από τις σπουδές που έχω κάνει , έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχω κάνει δεύτερες φωνές σε προγράμματα πιο μικρή, έχω τραγουδήσει και με πολύ γνωστούς τραγουδιστές , αλλά και με το σύζυγό μου έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα» είπε στον Τηλεθεατή και συνέχισε: «Εγώ ηθοποιός είμαι και οι περισσότερες ώρες πτήσης μου είναι στο θέατρο. Ο κόσμος δεν έχει καμία δυσκολία, ο χώρος ήταν λίγο δύσκολο να το αποδεχτεί. Μπερδεύονται οι άνθρωποι όταν δηλώνεις δυο ιδιότητες, κάποιοι νόμιζαν ότι παράτησα την υποκριτική. Στη δουλειά οι άνθρωποι βάζουν πολύ πιο εύκολα ταμπέλες , παρά ο κόσμος που το δέχεται»

Είχαμε καιρό να σε δούμε στην τηλεόραση, γιατί;
«Από το σίριαλ "Λόλα". Από τότε που ξεκίνησε η κρίση, που άρχισε να υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές, να κάνεις δέκα ώρες γύρισμα και να μην ξέρεις αν θα πάρεις τα χρήματα σου, δεν μπήκα στη διαδικασία ν' αφήσω το παιδί μου. Προτιμούσα το θέατρο, που ήταν, έτσι κι αλλιώς, πιο λίγα τα χρήματα, αλλά πιο σίγουρα».

Τι άλλο κάνεις αυτό το διάστημα;
«Μόλις ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου "Ας ερχόσουν για λίγο" που πήγε πολύ καλά και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Το καλοκαίρι, μετά από πολύ καιρό θα κάνω διακοπές!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved