Μαλού Κυριακοπούλου: «Ποτέ δεν με ενδιέφερε να θυμάται ο κόσμος τη φάτσα μου»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Ποτέ δεν με ενδιέφερε να θυμάται ο κόσμος τη φάτσα μου»

Τι νοσταλγεί η Μαλού Κυριακοπούλου από εκείνη την πιο αθώα εποχή, όταν η μουσική ήταν ακόμη ένα μακρινό όνειρο για εκείνη.

«Στα 17 μου, όταν τελείωσα το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα μπαράκι στην Καλαμάτα. Καλοκαίρι ήταν, έπαιρνα την κιθάρα μου και τραγουδούσα ροκ και έντεχνα κομμάτια. Έτσι ξεκίνησα. Θυμάμαι τη λαχτάρα αλλά και την αγωνία που είχα τότε. Με βασάνιζε η σκέψη τι θα γίνει στο μέλλον. Αν θα καταφέρω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική. Τώρα βέβαια που αυτό το ’χω καταφέρει, έρχονται άλλα βάσανα. Από τη μία χαίρομαι που τα τραγούδια μου που έχουν κυκλοφορήσει έχουν πάει καλά, από την άλλη σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα αυτά τα τραγούδια να μείνουν στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είτε έτσι είτε αλλιώς η αγωνία μου με σώζει».


Κατόρθωσε να μην είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας από τις απαρχές της καριέρας της, όταν ακόμη τη μαθαίναμε μέσα από το talent show «Greek Idol».

«Το γεγονός ότι δεν βγήκα και εξακολουθώ να μη βγαίνω πολύ στα περιοδικά και την τηλεόραση συνέβη μάλλον ενστικτωδώς. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να θυμάται ο κόσμος τη φάτσα μου, αλλά τη μουσική μου. Στην πραγματικότητα τότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος να εμφανίζομαι, με την έννοια ότι δεν είχα κάποιο καινούριο τραγούδι ή κάποια εμφάνιση. Πιστεύω πως υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή, την οποία αν περάσεις μπορείς εύκολα να θεωρηθείς αυτό που λέμε “μαϊντανός”. Προσωπικά, έχω αποφασίσει να βγαίνω στα Μέσα όταν πραγματικά έχω κάτι να πω. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος μου να δείχνω ότι και αναγνωρίζω και σέβομαι τη δύναμη που έχει η δημοσιότητα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved