Η νέα ζωή της Πάνια, η Μενεγάκη στη Νάξο με τον Ματέο και ο Λάτσιος στη Μύκονο με τον γιο
Showbiz

Η νέα ζωή της Πάνια, η Μενεγάκη στη Νάξο με τον Ματέο και ο Λάτσιος στη Μύκονο με τον γιο

Η εβδομάδα που φεύγει είχε μπόλικη θεματολογία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα top θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Ένα από αυτά ήταν η αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Epsilon. Η μια πλευρά σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr αναφέρει ότι η λήξη της συνεργασίας της Ρούλας με το κανάλι έγινε λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που έφερνε η εκπομπή της, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να είναι ο συμπαρουσιαστής της Ρούλας στην τελευταία εκπομπή της στην Σύρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, τον Ματέο Παντζόπουλο και την μικρή της κόρη Μαρίνα στη Νάξο με αφορμή την εκπομπή της. Χθες το απόγευμα λοιπόν έφυγαν από το νησί... Αλλά πριν η παρουσιάστρια φύγει, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου είναι στην αμμουδιά με το λευκό ολόσωμο μαγιό της. Μετά τη Νάξο, όλοι μαζί έβαλαν πλώρη για...
Παρουσιάστρια του Mega δήλωσε παραίτηση και πήγε στον Alpha.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους υπέγραψε «χρυσό συμβόλαιο» με τον Alpha και άφησε πίσω της τα παλιά της λημέρια. Η Κύπρια παρουσιάστρια παραιτήθηκε από το Mega Κύπρου και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τους.


Ανήμερα της γιορτής του Πατέρα ο Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε και διαδικτυακά χρόνια πολλά στον πατέρα του, Γιάννη. Ο νεαρός «ανέβασε» φωτογραφία του μπαμπά του στο instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά!».


Η Αννίτα Πάνια μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα έχει αλλάξει καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στον 8χρονο γιο της και στους κοντινούς της ανθρώπους. Τα βράδια χαλαρώνει βλέποντας σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Στις λιγοστές της εξόδους επισκέπτεται ιταλικά και ασιατικά εστιατόρια. Τα σοκολατένια γλυκά είναι η αδυναμία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved