Guisy Ferreri: «Θέλω να κατακτήσω το ελληνικό κοινό µε τη µουσική µου»
Showbiz

Guisy Ferreri: «Θέλω να κατακτήσω το ελληνικό κοινό µε τη µουσική µου»

Λένε πως η ιταλική µουσική είναι από τις πιο ερωτικές του κόσµου και µία άξια εκπρόσωπός της, η τραγουδίστρια Τζούσι Φερέρι, βρέθηκε πριν από λίγες ηµέρες στο στούντιο του Love Radio 97.5. Η διάσηµη Ιταλίδα ερµηνεύτρια, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία διεθνώς, βρέθηκε στην Ελλάδα µε αφορµή την εµφάνισή της στον µεγάλο τελικό του «X-Factor», µιας και η ίδια υπήρξε φιναλίστ της ιταλικής βερσιόν του τάλεντ σόου. Προηγουµένως, βρέθηκε µπροστά από το µικρόφωνο του σταθμού για µία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης µε την Κατερίνα Γκαγκάκη .

Οι δύο γυναίκες, µε την πολύτιµη βοήθεια του δηµοσιογράφου Λεονάρντο Ορφανίδη στη µετάφραση, µίλησαν για όλα, όµως πρωταγωνιστής στη συζήτησή τους ήταν η µουσική.
Η µελαχρινή τραγουδίστρια µε τη χαρακτηριστική φωνή είχε πολλά να πει για την εµπειρία της από το τηλεπαιχνίδι, το οποίο, όπως τόνισε, της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. «Συµµετείχα στο παιχνίδι πολύ συνειδητά. Είχα κάνει πολλές απόπειρες πριν από αυτό σε ό,τι έχει να κάνει µε τις δισκογραφικές εταιρείες, όµως τα πράγµατα δεν ήταν και πολύ εύκολα. Όταν το 2008 έγινε το πρώτο ‘‘X-Factor’’ στην Ιταλία, είπα γιατί όχι;». Και δεν το µετάνιωσε ποτέ. «Την έζησα τη συµµετοχή µου στο παιχνίδι, δεν πήγα µε στρατηγική και ένιωθα πως είχα απόλυτη ελευθερία. Ουσιαστικά, εκτός από την προβολή, σου δίνεται η δυνατότητα να σε γνωρίσουν στιχουργοί, συνθέτες και άνθρωποι της δισκογραφίας και να στήσεις µία οµάδα που τελικά θα σε βοηθήσει να κάνεις πραγµατικότητα τους στόχους σου. Πρέπει, όµως, να έχεις και την προσωπικότητα για να δουλέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση». Η Τζούσι Φερέρι έχει αναπτύξει µια ιδιαίτερη σχέση µε την Ελλάδα. «Είναι η τέταρτη φορά που έρχοµαι. Έχω πάει, εκτός από την Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο και παρότι η αφορµή ήταν η δουλειά, πάντα το συνδυάζω και µε διασκέδαση. Έρχοµαι για να προωθήσω τη δουλειά µου, γιατί θέλω να κατακτήσω το ελληνικό κοινό µε τη µουσική µου» είπε σύμφωνα με τη real.

03,34 πρ 6 22/7

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved