Γιάννης Στάνκογλου: «Και «ζεν πρεµιέ» και «σεξ σίµπολ»; Πλάκα κάνετε, παιδιά;»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Και «ζεν πρεµιέ» και «σεξ σίµπολ»; Πλάκα κάνετε, παιδιά;»

Αποποιείται των ετικετών ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος, όπως λέει, θέλει να κοιτάει μόνο τη δουλειά του και να μένει μακριά από αυτά. Ο ίδιος αποκαλύπτει και τα επόμενα σχέδιά του...

Σε χαρακτήρισαν «ζεν πρεµιέ» µε το που άρχισε να παίζει έντονα το όνοµά σου στον χώρο και µετά «εντυπωσιακό σεξ σίµπολ».

(Σ.σ.: γελά) Απεχθάνοµαι τις «ετικέτες» και γελάω πολύ µε αυτά. Και «ζεν πρεµιέ» και «σεξ σίµπολ»; Πλάκα κάνετε, παιδιά; Εµένα µε αφορά να κάνω τη δουλειά µου και να προχωράω σε αυτή, όχι να µπαίνω στα τριπάκια των «ετικετών».

Επόµενο βήµα µετά τον Ετεοκλή;

Θα ερµηνεύσω τον Καλιγούλα στο οµώνυµο αριστουργηµατικό έργο του Καµί, που θα ανέβει τον Φεβρουάριο στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, µε τη σκηνοθετική υπογραφή της Αλίκης ∆ανέζη-Κνούτσερ (σ.σ. σύζυγός του). Πλάι µου θα έχω τους υπέροχους Θεοδώρα Τζήµου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Συµεωνίδη, Μιχάλη Αφαλαγιάν, αλλά και τον Κώστα Αρζόγλου. Είναι ένα µεγάλο «στοίχηµα».

Πώς είναι να σε σκηνοθετεί η γυναίκα σου;

Γίνεται εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Από τότε που την «κυνήγησα» στη Νέα Υόρκη και µε σκηνοθέτησε στο «Closer». Είναι ταλαντούχα, αυστηρή και δεν µου χαρίζεται!

Είναι ωραίο να θαυµάζεις τη σύντροφό σου...

Πώς αλλιώς µπορείς να είσαι µε έναν άνθρωπο τόσα χρόνια αν δεν τον θαυµάζεις; Την εκτιµώ πολύ ως σκηνοθέτιδα και τη λατρεύω γιατί φτιάξαµε µαζί µια υπέροχη οικογένεια που είναι το «καταφύγιό» µου!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved