Μια Ελληνίδα υποψήφια για το βραβείο του "Πιο αστείου ατόμου στον κόσμο" στην Αμερική
Showbiz

Μια Ελληνίδα υποψήφια για το βραβείο του "Πιο αστείου ατόμου στον κόσμο" στην Αμερική

Όσοι έχουν δει τις παραστάσεις της από κοντά αλλά κι εκείνοι που τη γνωρίζουν προσωπικά, θα συμφωνήσουν πως πρόκειται για ένα πολύ αστείο και ταλαντούχο κορίτσι.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κατερίνα Βρανά έλαβε ένα mail από τους διοργανωτές του World Famous Laugh Factory, οι οποίοι της έγραψαν μεταξύ άλλων:

«Όταν κοιτάξαμε τη χώρα σου, μας τράβηξε την προσοχή το δικό σου όνομα. Κάναμε κάποια έρευνα γύρω από σένα και τις παραστάσεις σου και πιστεύουμε πως θα ταίριαζες πολύ στον διετή Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Laugh Factory’sFunniest Person. Είσαι πολύ αγαπητή και έχεις μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα στη σκηνή. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000$, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει stand up comedy περιοδεία σε όλη την Αμερική».

Μετά την αναγνώριση που έλαβε από το CNN - ότι ανήκει ανάμεσα στις 13 γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως που πρέπει να δει κανείς - τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα για το βραβείο του Πιο Αστείου Ατόμου στον Κόσμο. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved