Αναβλήθηκε για το 2017 η δίκη της Τζούλιας και του Γεράσιμου Ζαγορίτη – Οδεύει προς την παραγραφή
Showbiz

Αναβλήθηκε για το 2017 η δίκη της Τζούλιας και του Γεράσιμου Ζαγορίτη – Οδεύει προς την παραγραφή

Το ροζ σκάνδαλο στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου, που είχε προκαλέσει σάλο τον Ιούνιο του 2010, έξι και πλέον χρόνια μετά «σέρνεται» στις δικαστικές αίθουσες, οδηγούμενο από αναβολή σε αναβολή.

Με τους δύο πρωταγωνιστές, την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη, να απουσιάζουν κάθε φορά που η δίκη προσδιορίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, διαδικαστικοί λόγοι, όπως η απουσία του βασικού μάρτυρα ή η παρέλευση του ωραρίου, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένει μια υπόθεση γραμμένη στο πινάκιο έξω από την αίθουσα αλλά να μη φτάνει ποτέ στο ακροατήριο.

Η πρώην σταρ των ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη δεν στέλνει ούτε δικηγόρο και μόνο ο νεαρός Ζαγορίτης εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του. Το ίδιο συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν η υπόθεση είχε προγραμματιστεί ξανά να εκδικαστεί, αλλά αναβλήθηκε για ακόμα έναν χρόνο και συγκεκριμένα για τον Σεπτέμβριο του 2017.

Όπως εξηγούν νομικοί στα «Παραπολιτικά», το πλημμέλημα της «πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις», με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι δύο κατηγορούμενοι για τα όσα έγιναν στο Πολεμικό Μουσείο το καλοκαίρι του 2010, παραγράφεται μετά από οκτώ χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι από τον τελευταίο προσδιορισμό υπολείπονται όνο δέκα μήνες ώστε η υπόθεση να τεθεί οριστικά το αρχείο και να πάψει να απασχολεί την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη.

Άλλωστε και οι δύο έχουν γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή τους και εκείνο το περιπετειώδες βράδυ αποτελεί γι' αυτούς μακρινό παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved