Καρποντίνη-Λιάτσος: Η βάφτιση δίπλα στο κύμα, ο θρησκευτικός γάμος και οι πρώτοι μήνες με το μωρό
Showbiz

Καρποντίνη-Λιάτσος: Η βάφτιση δίπλα στο κύμα, ο θρησκευτικός γάμος και οι πρώτοι μήνες με το μωρό

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο µήνες από την ηµέρα που η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος κράτησαν για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο τους και από τότε όλη η ζωή τους άλλαξε ριζικά...

Πλέον, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, σχεδόν δυόµισι χρόνια µετά το πρώτο φιλί µε τον σύντροφό της, είναι µια ευτυχισµένη µαµά: «Η εγκυµοσύνη ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής µας και να που τώρα κρατάµε τον µπέµπη µας αγκαλιά!», λέει στη Real και χαµογελάει ευτυχισµένη.
Μάλιστα, τα καλύτερα έρχονται, αφού µαζί µε τον Βασίλη Λιάτσο έχουν ήδη αποφασίσει πού και πότε θα γίνει η βάπτιση του µοναχογιού τους. «Θα βαφτιστεί στην Άνδρο, σε ένα εκκλησάκι πάνω στο κύµα. Ακόµα είναι νωρίς να σκεφτόµαστε το όνοµά του. Προς το παρόν τον φωνάζουµε µπέµπη», αποκαλύπτει η Ελ. Καρποντίνη, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόµα µε τον σύζυγό της αν τελικά θα ακολουθήσουν την παράδοση που θέλει τον πρώτο γιο να παίρνει το όνοµα του παππού από τη µεριά του πατέρα του, δηλαδή να ονοµαστεί ο µικρός Αιµίλιος, όπως ο γνωστός δηµοσιογράφος.
Το ερωτευµένο ζευγάρι, όµως, έχει και άλλα σχέδια. Μπορεί η Ελένη και ο Βασίλης να παντρεύτηκαν µε πολιτικό γάµο τον περασµένο Ιούνιο, όµως θέλουν να παντρευτούν και µε παπά και µε κουµπάρο! «Θα κάνουµε κάποια στιγµή θρησκευτικό γάμο», λέει µε βεβαιότητα και συνεχίζει: «Τώρα, όµως, είµαστε τόσο κουρασµένοι που για το µόνο που κάνουµε σχέδια είναι πότε θα κοιµηθούµε!». Κανένας από τους δύο, πάντως, δεν αποκλείει το σενάριο να γίνει ο γάµος την ίδια ηµέρα µε τη βάπτιση του µικρού το ερχόµενο καλοκαίρι.
Παρά την κούραση, οι δύο νέοι γονείς έχουν ως απόλυτη προτεραιότητά τους τον νεογέννητο γιο τους και είναι συνεχώς κοντά του για να τον φροντίζουν. Με το γνωστό της χιούµορ η Ελένη περιγράφει τις πρώτες ηµέρες µε το µωρό στο σπίτι, που είναι, έτσι και αλλιώς, κάτι πρωτόγνωρο για τις νέες µαµάδες: «Ολες οι ηµέρες µού φαίνονται το ίδιο. ∆εν ξέρω τη διαφορά της ∆ευτέρας από την Τρίτη ή το Σαββατοκύριακο. Μια λέξη χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι: αϋπνία! Αυτή τη στιγµή δεν κάνουµε κάτι άλλο από το να τρέχουµε τη νύχτα για να φάει ο µικρός, να κουτουλάµε στις πόρτες και να αλλάζουµε διαρκώς πάνες. Είναι οι γνωστές δραστηριότητες των 40 πρώτων ηµερών!».
Ο σύζυγός της βοηθάει αρκετά στη φροντίδα του πρωτότοκου, αλλά ακόµη είναι διστακτικός: «Ο Βασίλης έχει πλύνει και έχει αποστειρώσει πολλά µπιµπερό. Οσο µπορεί βοηθάει, αλλά ως ένας κλασικός νέος µπαµπάς φοβάται µε το παραµικρό κλάµα του µπέµπη». Εκείνο, που, προς το παρόν, έχουν ερωτευτεί στον γιο τους η Ελένη και ο Βασίλης είναι το βλέµµα. Και σαν... χαζοµαµά φυσικά λέει: «Όχι ότι είναι παιδί µας... Αλλά λατρεύουµε τα πάντα. Ίσως λίγο περισσότερο τα µάτια και το βλέµµα του».
Η Ελένη Καρποντίνη έχει αποφασίσει το επόµενο διάστηµα να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως µητέρας και γι’ αυτό δεν συζητάει κάτι επαγγελµατικά, αν και µέχρι και τα Χριστούγεννα θα ακούµε τη φωνή της στα επεισόδια της εκποµπής του Μάρκου Σεφερλή «Ραντεβού» στο Star. Παραδέχεται, όµως, πως η δουλειά τής λείπει πολύ: «Θέλω πολύ να επιστρέψω γιατί πιστεύω πως, αν θέλουµε, όλα µπορούν να συνδυαστούν σωστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved