Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν κάνω θέατρο για να αφιερώσω χρόνο στην προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν κάνω θέατρο για να αφιερώσω χρόνο στην προσωπική μου ζωή»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στο «Μπρούσκο» και τα θεατρικά του σχέδια.

Υπάρχει χρόνος για θέατρο;

Όχι, η σειρά είναι μια απαιτητική δουλειά, με γυρίσματα στην Κρήτη και στην Κύπρο, ενώ τώρα θα πάμε και στη Ρόδο. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω θέατρο από τη σεζόν και να αφιερώσω λίγο χρόνο στην προσωπική μου ζωή.

Νομίζω ότι για όλους φτάνει κάποια στιγμή που συνειδητοποιούν ότι έχουν δώσει πολλά στη δουλειά και θέλουν να δώσουν χρόνο και στον εαυτό τους...

Δεν το βλέπω έτσι, γιατί θεωρώ ότι έχω σταθεί τυχερός και σχεδόν όλες οι δουλειές που έκανα ήταν κάτι που γούσταρα πολύ δεν υπήρχε ούτε καταναγκασμός ούτε στέρηση από τίποτα. Υπήρξαν και περίπου δύο χρόνια που κάναμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και έλειπα από τη γυναίκα μου και το σπίτι μου αλλά και αυτό ακόμη ήταν πολύ ωραίο και ήταν επιλογή μου.

Πώς είναι να παίζεις θέατρο μακριά από την Ελλάδα;

Μαγικό! Γιατί το κοινό στο εξωτερικό δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί θέατρο, όπως κάποιος που ζει στην Αθήνα και μπορεί να το βάλει στο πρόγραμμα του μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα. Στην Αυστραλία παίξαμε σε μια πόλη που μας είπαν ότι την τελευταία φορά που πέρασε ελληνικός θίασος από εκεί ήταν με τον Νίκο Κούρκουλο. Γενικώς, υπάρχει μια ωραία ανταπόδοση ενέργειας. Ο απόδημος Ελληνισμός... διψάει για Ελλάδα και οτιδήποτε έχει σχέση με την πατρίδα του.

Πέρα από το «Μπρούσκο» και όσα γίνονται στη σειρά, τα αμπέλια και η δημιουργία του κρασιού είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία...

Πάρα πολύ. Με πολύ ψάξιμο μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, όπως το μπλε κρασί που έφτιαξαν κάποιοι στην Ισπανία. Έχει πολύ ενδιαφέρον η παραγωγή κρασιού και είναι μια πολύ ωραία διαδικασία. Έχω φίλους που βγάζουν βιολογικό κρασί στην Κρήτη και έχει ενδιαφέρον, από την επιλογή του αμπελιού, αν δεν έχεις ήδη δικά σου αμπέλια, μέχρι τη στιγμή που το κρασί θα φτάσει στο ποτήρι. Έχουν σημασία τα πάντα, από το τι δέντρα υπάρχουν κοντά, αν είναι σε πλαγιά ή όχι, πόσο τα βλέπει ο ήλιος, πόση βροχή πέφτει στην περιοχή κ.λπ.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved