Ανέστης Βλάχος: «Η στάμπα του "σκληρού" είχε περάσει στον κόσμο τόσο έντονα που πολλοί με μισούσαν»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: «Η στάμπα του "σκληρού" είχε περάσει στον κόσμο τόσο έντονα που πολλοί με μισούσαν»

Τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού κινηματογράφου του ‘60 ο Ανέστης Βλάχος δεν προλάβαινε να παίζει σε ταινίες, μιας και θεωρούνταν ακριβοθώρητος λόγω του σκληρού εμφανισιακού προφίλ που είχαν δημιουργήσει οι σκηνοθέτες.

«Οι σκηνοθέτες δημιούργησαν πάνω μου τον πιο σκληρό τύπο του ελληνικού κινηματογράφου, Γι' αυτό και παίζω σε περισσότερες από 150 ταινίες. Εγώ ήθελα να ξεφύγω από αυτό το καλούπι, όμως ήταν αργά. Η στάμπα του "σκληρού" είχε περάσει στον κόσμο τόσο έντονα, που πολλοί με μισούσαν για τους ρόλους που έπαιζα», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στη Freddo.

Όσο για το αν έβγαλε χρήματα και αν έκανε οικονομικές ατασθαλίες στη ζωή του; «Έβγαζα πάρα πολλά χρήματα και θα έλεγα ότι έκανα και κάποιες οικονομικές ατασθαλίες, του τύπου "θα σε κεράσω, θα κεράσω και την παρέα". Όταν έχεις περάσει πείνες και φτώχειες, όταν αποκτάς χρήματα, θέλεις και να τα γλεντήσεις. Εγώ μέχρι να έρθει ο ελληνικός κινηματογράφος στη ζωή μου, πεινούσα. Δεν είχα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια», λέει και σχολιάζει τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σπύρος Φωκάς.

«Είναι ντροπή. Ο Σπύρος είναι καλό παιδί και πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Έκανε μια μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν δικαιολογείται να βρίσκεται τώρα σε τέτοια κατάσταση. Ο Σπύρος έπρεπε να μείνει στο εξωτερικό. Να κρατήσει τα χρήματα που έβγαζε και να ζει πλουσιοπάροχα τώρα. Είναι από τους λίγους Έλληνες με τόση δυνατή καριέρα διεθνώς», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved