Η παθιασμένη σχέση του Έλβις με τη μητέρα του
Showbiz

Η παθιασμένη σχέση του Έλβις με τη μητέρα του

Βιβλίο για τον βασιλιά του ροκ εν ρολ αναφέρεται στην παθιασμένη σχέση του Ελβις με τη μαμά του.  

Τόσο παθιασμένη, που ο «βασιλιάς» έφτασε να αγοράσει μια Cadilac σε κάποια ηλικιωμένη γυναίκα που του θύμιζε τη μητέρα του.

Πίσω από την εικόνα του «έξαλλου» Ελβις υπήρχε πάντα ένα παιδί ιδιαίτερα δεμένο με την οικογένειά του και τη θρησκεία. Παιδάκι ακόμα, γλιστρούσε από τα γόνατα της μαμάς του στην εκκλησία για να πάει κοντά στη χορωδία και να τραγουδήσει, ενώ μετά την πρώτη συναυλία του στο Νάσβιλ, όπου πήγε με δανεική βαλίτσα, έφυγε γρήγορα από το μπαρ όπου πήγε η μπάντα επειδή εκεί υπήρχαν ποτά και γυναίκες, άρα ήταν ένα μέρος όπου δεν θα ήθελαν να τον δουν οι γονείς του.

Εκείνη την εποχή είχε δεσμό μ' ένα κορίτσι που λεγόταν Ντίξι Λόκε. Η μαμά του όχι μόνο την ενέκρινε, αλλά ήθελε και να τους παντρέψει, κάτι που όμως δεν έγινε. Αργότερα, ο Ελβις είδε τη μητέρα του να παίρνει αμφεταμίνες και έκανε πως πίστεψε ότι επρόκειτο για χάπια αδυνατίσματος για να μην της χαλάσει το χατίρι. Δεν αντέδρασε ούτε όταν αντιλήφθηκε ότι η μαμά του έπινε κρυφά για να μην την κακοκαρδίσει. Τέλος, όπως γράφει το βιβλίο με τίτλο «Being Elvis: A Lonely Life», όταν ο «βασιλιάς» άρχισε να κερδίζει χρήματα, αυτά κατέληγαν σ' ένα κουτί, τον έλεγχο του οποίου είχε η μαμά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved