Συγκινεί ο Έλληνας ηθοποιός: «Ως πιτσιρίκι ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης»
Showbiz

Συγκινεί ο Έλληνας ηθοποιός: «Ως πιτσιρίκι ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης»

Η αδερφή του έχει σύνδρομο Down. Εκείνος περιγράφει τα παιδικά του χρόνια, μιλά για τον ρατσισμό που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του και συγκινεί. 

«Ως πιτσιρίκι ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης. Αυτό μετά το έκανα πλεονέκτημα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη σχολή μου έμαθε πως πρέπει το μειονέκτημα να το κάνουμε πλεονέκτημα. Αν συμβεί αυτό. θα πάμε μπροστά και ως μονάδες, αλλά και ως κοινωνία και κράτος» τόνισε στον Τηλεθεατή ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

-Μπήκατε αισίως στην τρίτη χρονιά της σειράς «Το σόι σου»...

«Είμαι σχεδόν ευτυχισμένος. Όταν σε συναντούν άνθρωποι και σου λένε: "Ευχαριστώ, κύριε Γιαννόπουλε, που μας δίνεις χαρά", φέρεις και μια ευθύνη. Όλοι οι συντελεστές μεγαλώνουμε μια γενιά. Όταν σε βλέπουν παιδιά 5-6 ετών, που θα γίνουν 8-9, στην τριετία. Γι' αυτό είμαστε προσεκτικοί στα γυρίσματα. Κάνουμε πρόβα την κάθε σκηνή, πριν τη γυρίσουμε. Προσέχουμε τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσουμε».

-Αντλήσατε στοιχεία από τον πατέρα σας, για να αποδώσετε τον Χαμπέα;

«Ο ηθοποιός είναι ένας παρατηρητής. Όπως αναφέρει η σχολή Στανισλάφσκι, να παίζεις όπως είναι στη ζωή τα πράγματα. Πρέπει να ζεις, να παρατηρείς, να τα βάζεις στο υποσυνείδητο. Και όταν σου ζητάνε κάποιο ρόλο, τα βάζεις στο συνειδητό και παίζεις. Έχω πολλά στοιχεία από την αδελφούλα μου, την Αγγέλω, που έχει σύνδρομο Down».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved