Σταύρος Σβήγκος: Επέστρεψε στο γρασίδι
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: Επέστρεψε στο γρασίδι

Ο Σταύρος Σβήγκος μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο και φέτος του δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στο γρασίδι μέσα από τον «Αστέρας Ραχούλας»

Ποια είναι η σχέση σου με το ποδόσφαιρο;

«Έπαιζα από πολύ μικρός και είναι από τα αγαπημένα μου αθλήματα. Έχω παίξει και σε ομάδες και μου αρέσει πολύ που συνδυάστηκε η δουλειά μου μ' αυτό. Όπως κάθε αγοράκι ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ 6α είμαι, για μία σεζόν»

Πώς βλέπεις την προσπάθεια του Αστέρα;

« Για μένα, είναι πολύ ευαίσθητο και ωραίο πράγμα το ότι μια μικρή ομάδα παλεύει και έχει το πάθος, αλλά τίποτα άλλο. Γενικότερα, οι άνθρωποι με πάθος για οτιδήποτε στη ζωή τους, μπορεί να καταφέρουν πολλά, ακόμη και όταν δεν έχουν τα υλικά μέσα, Τι κάνεις για να χαλαρώσεις; Θα πάω σε δυο τρία φιλικά σπίτια που μου αρέσουν έτσι όπως είναι φτιαγμένα και με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα και θα χαλαρώσω με τους φίλους μου. Δεν είμαι πολύ του έξω, γιατί είμαι συνέχεια στη γύρα»

Τι άλλο κάνεις αυτό το χειμώνα;

Είμαι στο Θέατρο Χώρα, στην παράσταση «Αστροφεγγιά».

Πώς αού φαίνεται η εποχή στην οποία αναφέρεται το έργο και είναι πολύ μακριά από όσα ξέρεις και έχεις ζήσει;

«Μου αρέσει αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, γιατί με ταξιδεύει και μένα. Μου δίνει την ευκαιρία, αυτές τις δύο ώρες που είμαι στη σκηνή, να μεταφέρομαι σε μια άλλη εποχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved