Φαίη Ξυλά: «Πιστεύω στο ‘καλά μαζί’ για όσο πάει με τον Κωνσταντίνο»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Πιστεύω στο ‘καλά μαζί’ για όσο πάει με τον Κωνσταντίνο»

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στον χώρο της υποκριτικής στη χώρα μας. Οι ίδιοι μιλάνε για τον τρόπο που ήρθαν κοντά αλλά και για το αν πιστεύουν στο «για πάντα» μαζί!

Παιδιά θα ξεκινήσω με κοινές ερωτήσεις γιατί έτσι όπως σας είδα είστε πραγματικά σαν “ένας άνθρωπος”. Μα πείτε μου λίγο το love story σας... Φαίη για πες...

Δεν έχω να πω πολλά... Από την πρώτη στιγμή άρεσε ο ένας στον άλλο, όμως για διάφορους λόγους αργήσαμε να είμαστε μαζί. Όταν πια τα καταφέραμε, συζήσαμε από την πρώτη μέρα και τέσσερα χρόνια μετά παντρευτήκαμε κυρίως για να κάνουμε ένα ωραίο πάρτυ για να το γιορτάσουμε με τους φίλους μας!

Άντε Κωνσταντίνε δώσε κι εσύ τις έξτρα λεπτομέρειες!

Γνωριστήκαμε σε ένα δοκιμαστικό για μια ταινία που πρωταγωνιστούσε η Φαίη όπου κάναμε μαζί μια σκηνή. Βρεθήκαμε αμέσως μετά καλοκαίρι στα Χανιά τυχαία και ένα χρόνο μετά ξαναβρεθήκαμε τυχαία.. Έκτοτε είμαστε αχώριστοι!

Πιστεύετε στο “για πάντα μαζί”;

ΚΓ: Η ζωή από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα (χεχε) είναι όλο ανατροπές, εκπλήξεις και για τα όποια σχέδιά μας, πάντα κάποιος γελάει. Παρά ταύτα, έχουμε φιλοδοξίες και πιστεύουμε ότι το “για πάντα” υπάρχει και είναι εφικτό.
ΦΞ: Πιστεύω στο καλά μαζί για όσο πάει. Κάποιοι κατάφεραν το “καλά μαζί” για πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πηγή: Yes i do

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved