Τελικά ρε Αρναούτη ποιος λέει αλήθεια; Η μάνα σου ή εσύ στην κατάθεση; (Nassos blog)
Showbiz

Τελικά ρε Αρναούτη ποιος λέει αλήθεια; Η μάνα σου ή εσύ στην κατάθεση; (Nassos blog)

Όσο περναει ο καιρός τόσα περισσότερα είναι τα λάθη κάποιων. Θεωρείται τυχαία την απάντηση της Αρναούτη περί υποκλοπής και όχι συνέτευξεης απο το Έψιλον; Δε νομίζω. Και ξέρετε γιατί; Διότι τα δεδομένα μέχρι σήμερα με τα λάθη και τις αντιφάσεις όλων αυτων των μηνών γίνονται «μαχητά τεκμήρια».

Εν ολίγης και σε απλά Ελληνικά αμφισβητούνται και καλείται ο δικηγόρος να πείσειτην έδρα ότι όσα είπε στις καταθέσεις της η Αρναούτη είναι πράγματι αληθινά και όχι ψέμματα.
Τι μας είπε χθές η μάνα της Μίνας...η οποία by the way διασκέδαζε σε γνωστό στέκι στον Πειραιά σε πάρτι γενεθλίων της κολλητής της Ευριδίκης Παπαδοπουλου;
Μας είπε ότι το παιδι της ήταν πιωμένη και δεν καταλάβαινε. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πώς δεν είχε την δυνατότητα να καταλάβει αν ο οδηγός ήτα πιωμένος για να περιορίσει την συνυπαιτιότητα και να μη χάσει μέρος της αποζημίωσης.
Μάλιστα. Τι λέει η ίδια η Αρναούτη όμως στην κατάθεση της; Στη δευτερη σελίδα αναφέρει: » Κινηθήκαμε κανονικά προς την γέφυρα εξόδου του Πρώην ανατολικού Αερολιμένα και προς την Λεωφορο Βουλιαγμένης. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ».
Κι εγώ έρχομαι και ρωτάω. Αφού Μίνα ήσουν μεθυσμένη σύμφωνα με την μάνα σου ... πώς τα κατάλαβες όλα αυτά; Αυτό δεν είναι αντίφαση;
Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved