Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Το θέατρο είναι η ζωή μου χωρίς να σηµαίνει πως ζω µόνο για αυτό»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Το θέατρο είναι η ζωή μου χωρίς να σηµαίνει πως ζω µόνο για αυτό»

Για την τελειομανία της αλλά και για τα πολλά χρόνια που πέρασαν από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός μιλάει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη...

Η Τσίτελ, που «ντύνεσαι», σιδερώνει στην πιο µεγάλη διάρκεια του έργου πουκάµισα... Μοιάζεις να έχεις κάνει ατέλειωτες πρόβες σιδερώνοντας, µε τη γνωστή τελειοµανία σου.

(Σ.σ.: χαµογελά) Σιδέρωνα πέντε ώρες κάθε ηµέρα στην πρόβα κι άλλες πέντε στο σπίτι για να βρω τους κατάλληλους χρόνους - όλα στην παράστασή µας είναι µετρηµένα, σαν σε παρτιτούρα. Έπρεπε να βρω σε κάθε σηµείο του µονολόγου µου ποιο σηµείο του κάθε πουκαµίσου έπρεπε να έχω πατήσει...

Αυτή η πειθαρχία που έχεις είναι µοναδική.

∆εν µπορείς να µην πειθαρχείς, αν θέλεις να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. ∆εν µπορείς να µην είσαι τελειοµανής, όταν θες να φτάσεις στο µεδούλι του κάθε σου ρόλου.

∆εν σε έχει κουράσει το να αγωνίζεσαι σκληρά τόσα χρόνια; Πόσα είναι, αλήθεια;

Είναι πολλά, Βασίλη µου, πάρα πολλά: Από το ’79 που ξεκίνησα - πότε πέρασαν τόσα; Όχι, δεν κουράστηκα, γιατί το θέατρο είναι η ζωή µου, είναι ο µεγάλος µου έρωτας, χωρίς να σηµαίνει αυτό πως ζω µόνο για αυτό. Είναι κοµµάτι πια της ζωής µου και φτιάχνει το παζλ της, µαζί µε τους ανθρώπους που αγαπώ, τον σύντροφό µου και τους φίλους µου.

∆εν σου αρέσει να µιλάς για τον σύντροφό σου... Ποτέ δεν σου άρεσε, από ό,τι θυµάµαι.

∆εν βρίσκω νόηµα στο να µιλάω για την ιδιωτική µου ζωή δηµόσια. Το ζητούµενό µου ήταν, είναι και θα είναι να υπάρχω στον χώρο από τη δουλειά µου και µόνο από αυτή. Το ότι έχω έναν υπέροχο σύντροφο µε τον οποίο συµπορεύοµαι και ευτυχώ νοµίζω αρκεί.

Έχει σηµασία το να συµπορεύεσαι µε κάποιον;

Υπάρχει ωραιότερο πράγµα από το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, που είναι αληθινά «ακριβός» για σένα; Και ας µην σταθούµε στα προσωπικά. ∆εν είναι πολύ σηµαντικό το να συµπορεύεσαι µε καλλιτέχνες άξιους; Εµένα µε παρηγορεί, στο τόσο άγριο σκηνικό που υπάρχει γύρω µου, να ζω µε έναν άνθρωπο που λατρεύω και να συνεργάζοµαι µε πολύ σηµαντικούς ηθοποιούς, όπως είναι αυτή την εποχή ο Χρήστος Στέργιογλου, η Μαρία Σκουλά, η Υβόννη Μαλτέζου, η Σύρµω Κεκέ, η Αννα Καλαϊτζίδου, ο Γιώργος Μπινιάρης, ο Παναγιώτης Εξαρχέας. Πηγαίνω µε λαχτάρα στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων, πίστεψέ µε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved