Έκπληξη: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς ο...
Showbiz

Έκπληξη: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς ο...

Τον έρωτά τους αποφάσισαν να επισηµοποιήσουν ο Αιγιώτης ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Γιώργος Ρούφας µε τη Στελλίνα Ανεµά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει παίξει δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία του Γιάννη Σµαραγδή «El Greco» το 2007, αλλά και στην ταινία της Κριστίν Κρόκος «Γαµήλιο πάρτι» έναν χρόνο αργότερα στο πλευρό του Άλεξ ∆ηµητριάδη, της Φαίης Ξυλά και της Χρύσας Ρώπα, ενώ τον Ιανουάριο το τηλεοπτικό κοινό τον είχε ξεχωρίσει µέσα από τις χαρακτηριστικές διαφηµίσεις γνωστού ελληνικού καφέ ως τον γιο που επιστρέφει από τα ξένα και η µητέρα του τού ψήνει καφεδάκι µε τα χεράκια της.
Εκτός από τις επιτυχίες στα επαγγελµατικά του, αυτή η περίοδος είναι µια από τις καλύτερες της ζωής του και στα προσωπικά του. Ο πελαργός ετοιµάζεται σε λίγους µήνες να χτυπήσει την πόρτα του ηθοποιού, αφού η αγαπηµένη του περιµένει το πρώτο τους παιδί, που θα είναι αγοράκι.
Πριν από λίγες εβδοµάδες, στις 15 Μαρτίου στις 12 το πρωί, το ζευγάρι έδωσε ραντεβού στο δηµαρχείο Αµαρουσίου, όπου παντρεύτηκε µε πολιτικό γάμο. Ντυµένοι πολύ απλά, αντάλλαξαν υποσχέσεις αγάπης και λίγα λεπτά αργότερα, ο σκηνοθέτης ανέβασε τη φωτογραφία του γάµου του στο προσωπικό του προφίλ στα social media, µε τους φίλους του αλλά και τους συντοπίτες του από το Αίγιο να του στέλνουν ευχές τόσο για τον γάµο του όσο και για την επερχόµενη άφιξη του µπέµπη. Η νεαρή Στελλίνα Ανεµά, µε την οποία είναι µαζί εδώ και δύο χρόνια, εκτός από το άλλο του µισό, είναι και το δεξί του χέρι στην παράσταση για µαθητές αλλά και για ενήλικες «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», που σκηνοθετεί ο ίδιος και γνωρίζει ιδιαίτερη αποδοχή στα σχολεία, µιας και παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για µια παράσταση που βάζει έναν παππού στον ψηφιακό µαγικό κόσµο του διαδικτύου. Η προσαρµογή του παππού στις νέες τεχνολογίες δηµιουργεί µια απολαυστική κωµωδία που ενθουσιάζει τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει τους κινδύνους που κρύβει η περιήγηση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ο Γιώργος Ρούφας µόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσµατα της ταινίας µικρού µήκους «Initiation» του ∆ηµήτρη Αντζούς, όπου παίζει στο πλευρό της Μαρίας Αλειφέρη, του Γιάννη Βούρου, του Χάρη Εµµανουήλ και της Μαριαλλένας Ροζάκη. Όµως, ο ρόλος που τον εξιτάρει πιο πολύ είναι αυτός του µπαµπά, γι’ αυτό και ανυποµονεί σε λίγους µήνες να κρατήσει τον γιο του στην αγκαλιά του σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved