Μαρία Μπεκατώρου: Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Παρενόχληση με ερωτική διάθεση έχεις δεχθεί;

Πρέπει να με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν δίνω σημασία, δεν το εκπέμπω, αν το εκπέμπεις, θα το καταλάβεις. Σίγουρα με έχουν φλερτάρει, 100%.

Άνθρωποι που σε είχαν κρίνει αυστηρά στο παρελθόν τώρα έχουν αλλάξει στάση απέναντι σου;

Από τους γονείς μου έχω μάθει στη ζωή μου να λέω: «Συγγνώμη» και «Ευχαριστώ». Συγχωρώ τα πάντα. Μπορεί κάποια στιγμή κι εγώ να πω κάτι και να ξε-πω, τι έγινε; Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να δίνουμε λάθος εντύπωση, να κάνουμε λάθος το αντικριτική, δεν έγινε τίποτε. Αυτό που πάντα με επηρέαζε και δεν ήθελα να αγγίζουν ήταν η οικογένεια μου. Δεν θέλω να μιλήσουν ποτέ άσχημα για τον Αντώνη μου, που είναι εκτός χώρου και δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα, αλλά και για τους γονείς μου, τη μαμά μου, δεν θέλω να ακούω ψέματα.

Τι ψέμα άκουσες και σε ενόχλησε;

Γράφτηκε πριν από 2 μήνες ότι «κόβεται» το «Σου-Κου» και αυτό ήταν μεγάλο ψέμα, το οποίο αναπαρήχθη και είναι λογικό, γιατί σε αυτή την εποχή ζούμε, της αναπαραγωγής. Γιατί να μπω στη διαδικασία να προσπαθώ να αποδείξω θετό, να με παίρνει η μαμά μου και να μου λέει: «Παιδί μου, είναι αλήθεια αυτό;», θα το δεχόμουν αν κοβότανε, αλλά αυτό ήταν ένα ψέμα που με ενόχλησε. Έχει τύχει να με κρίνουν αρνητικά κάποιοι στο παρελθόν και τώρα να έχουν έρθει κοντά μου. Φίλους δεν έχω πολλούς. Φέτος κάποιες στιγμές ένιωσα ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με περιμένουν στη... γωνία, για ένα λάθος ή μια κακή στιγμή. Δεν με ενοχλεί, απλά το ένιωσα και μου έκανε εντύπωση, δεν στεναχωριέμαι, το έμαθα πια ότι έτσι είναι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved