Showbiz

Ο Χρανιώτης παίρνει θέση για τις αρπαχτές: "Έχω αρνηθεί να πάω να πιω ποτό"

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης.

"Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα από το Survivor, το παιχνίδι είναι ακόμα στο μυαλό μου" είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση που του κάνανε για το reality επιβίωσης και συνέχισε λέγοντας: "Στο Survivor ήμουν ο μεγαλύτερος κι έκανα λίγο τον έξυπνο στα παιδιά"

Αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Ντάνο μέσα στο παιχνίδι και είπε: "Είχα υποψιαστεί ότι ο Ντάνος αρέσει στο κοινό. Το κατάλαβα επειδή δεν έφευγε από το παιχνίδι."

Όσο για τα social media, τόνισε: "Δεν μου αρέσει να έχω τα social media στο κινητό μου. Όταν μιλάω με κάποιον θέλω να τον βλέπω στα μάτια"

Ο Γιώργος Χρανιώτης ρωτήθηκε και για τις... «αρπαχτές» και απάντησε: «Δεν την ξέρω αυτή την πίστα. “Αρπαχτή” ως τώρα δεν έχω κάνει… Δεν έχω πάει ποτέ σε κάλεσμα σε μαγαζί. Έχω πει 2 όχι συγκεκριμένα ως τώρα. Δεν μου αρέσει να πάω σε ένα μαγαζί να πάω να πιώ ένα ποτό και να πληρωθώ για αυτό. Αν ήταν κάποιος φίλος μου και μου έλεγε να πάω στο μαγαζί του για ένα ποτό ή όπως τώρα στη Θεσσαλονίκη για το Survival Camps που ξέραμε ότι θα είναι 3.000 παιδιά, μου αρέσει πολύ σαν concept».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved