Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική»
Showbiz

Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική»

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης κέρδισε το X-factor και ήδη σχεδιάζει το μέλλον του. 

«Ναι, το λέω στη ζωή μου. Στους φίλους μου, σε ανθρώπους που γνωρίζω. Ακόμη και στην πρώτη οντισιόν το είπα, αλλά δεν ξέρω αν ακούστηκε. Και στα social media. Όταν ανεβάζω ένα post, μου βγαίνει αυθόρμητα να γράψω: «Hi». Πλέον μου το ζητάνε και οι followers».

Εκτός από τις διασκευές που παρουσίασε στο σόου, ήταν χαρακτηριστική η άνεση που είχε με τους κριτές και με τον Σάκη Ρουβά. Μάλιστα τους μιλούσε στον ενικό, αποφεύγοντας τα κακόηχα «κυρία Τάμτα» ή «κύριε Σάκη» που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στο «X-factor». «Εντάξιε είμαι έτσι, χαλαρός. Τώρα για τον ενικό, μου έβγαινε αυθόρμητα. Δεν με ψάρωσαν» δήλωσε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για τον Μπάμπη Στόκα: «Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν μου ασκείται αρνητική κριτική. Δεν θα το πάρω ποτέ αρνητικά. Πάντα την επεξεργάζομαι για να βελτιωθώ»

Διατήρησε την άνεση και το πηγαίο χαμόγελο του ακόμη και όταν ο Σάκης Ρουβάς τον ακοίνωνε το όνομα του νικητή. Ο μέντορας του Γιώργος Μαζωνάκης φαινόταν να έχει περισσότερο άγχος από εκείνον. «Εντάξει, πίστευα στις δυνάμεις μου και ότι θα μπορούσε να κερδίσω. Πράγματι, θυμάμαι ότι όσο περιμέναμε τον Σάκη να ανακοινώσει το αποτέλεσμα ήμουν πολύ ήρεμος. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να κερδίσω, αλλά είχα αισθανθεί τόσο καλά μι την πορεία μου, που ό,τι κι αν γινόταν θα ήμουν ΟΚ. Ήμουν πολύ ΟΚ!»

Πως ήταν η συνεργασία του με ένα λαϊκό είδωλο όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης;

«Με τον Γιώργο αισθάνομαι ότι έχω επικοινωνία παρόλο που είναι διαφορετικό το μουσικό μας στυλ. Έχουμε μια παρόμοια τρέλα, κινούμαστε στην ίδια συχνότητα. Στον τελικό όταν τον βρήκα και του είπα: "Είσαι να κάνουμε μια βλακεία; Να γράψουμε κάτι στο χέρι μας και να το δείξουμε στην κάμερα;» το έκανε χωρία άλλη σκέψη. Ακόμη και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, ο Γιώργος πιστεύω ότι θα θέλει να με βοήθήσει. Δεν πιστεύω όμως πως είναι υποχρέωσή του να με βοηθήσει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Έχω επίγνωση ότι είναι ένας καλλιτέχνης με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Η βοήθεια που μου έδωσε μέσα στο παιχνίδι και η στήριξη που δέχτηκα μου αρκούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved