Δανάη Παππά: «Ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι έτοιμος ή όχι»
Showbiz

Δανάη Παππά: «Ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι έτοιμος ή όχι»

Η Δανάη Παππά είναι ένα νέο πρόσωπο στην showbiz. Είναι έτοιμη για την έκθεση που φέρνει η τηλεόραση; 

«Έχω στην ομάδα μου ανθρώπους που ξέρουν, επομένως, ελπίζω όταν έρθει εκείνη η στιγμή της προβολής να είμαι έτοιμη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι έτοιμος ή όχι. Ελπίζω να είμαι προετοιμασμένη» τόνισε στο 7 Μέρες Tv.

-Σου έχει δώσει συμβουλές ο Ανδρέας Γεωργίου;,

«Ναι, εννοείται. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το τι έπεται. Γιατί κι εκείνος έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και επειδή είμαι μικρή, θέλει να με προστατέψει. Είναι σαν μεγάλος αδερφός ο Ανδρέας.»

- Η συνεργασία με τον Στέφανο;

«Πολύ καλή. Είμαι άπειρη στην τηλεόραση και εκείνος έχει επτά, χρόνια στο χώρο, έχει δουλέψει με, αυτή την παραγωγή, και με τον Ανδρέα και με τον Κούλλη. Εγώ αγχωνόμουν στο γυριστά, γιατί θέλω να είμαι σωστή, θέλω να είναι τα πράγματα όπως πρέπει, να μη δημιουργώ προβλήματα και ο Στέφανος με βοήθησε πάρα πολύ στο να χαλαρώσω. Συζητούσαμε, έβλεπα πώς λειτουργούσε εκείνος, κράταγα σημειώσεις και έχω τις κεραίες μου ανοιχτές για να παίρνω, ό,τι μπορώ.»

- Στη σειρά συνεργάζεστε και με μεγάλα ανάματα της ελληνικής τηλεόρασης. Πώς είναι η σχέση μαζί τους;

«Τους έβλεπα μικρή στην τηλεόραση και τους θαύμαζα πάντα, το να τους έχω δίπλα μου και να κάνω πρόβα μαζί τους είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καθένας είναι ένα σχολείο. Για παράδειγμα, η Ελίνα Ακριτίδου. Μαθαίνεις και μόνο που τη βλέπεις να υπάρχει μπροστά στην κάμερα, είναι τρομερή αυτή η ενέργεια που βγάζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved