Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Την αγένεια δεν μπορώ να τη συγχωρήσω»
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Την αγένεια δεν μπορώ να τη συγχωρήσω»

Για τη σχέση που έχει με την Αγγλία αλλά και για το αν ο ίδιος θα μπορούσε να μείνει μόνιμα εκεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ποια είναι η σημερινή σας σχέση με την Αγγλία;
Εκεί ζουν η μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Τα αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Η αγγλική κουλτούρα με αφορά άμεσα στο χιούμορ, στη φλεγματικότητα που φέρει, σε κάποια πράγματα όπου είναι απίστευτα οργανωμένοι. Οποτε πάω βλέπω θέατρο. Ο αδελφοί μου ο Γιαννάκης είναι ηθοποιός, 23 ετών Εγγλέζος, ξεκινά την καριέρα του εκεί», λέει σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθερία.

Δεν σας περνά ποτέ η σκέψη να ζήσετε μόνιμα στη Βρετανία;
«Μόνο για εργασιακούς λόγους. Να πάω να κάνω μια παράσταση, για έξι μήνες, αλλά όχι να ζήσω για πάντα εκεί. Εδώ έχουμε την ωραιότερη χώρα του κόσμου»

Τι σας θυμώνει στους ανθρώπους;
«Η αγένεια. Από εκεί ξεκινούν τα πάντα. Ενας άνθρωπος που είναι αγενής κατά τη διάρκεια του φαγητού, γιατί να συμπεριφερθεί αλλιώς σε εσένα που το έφτιαξες; Κάποιος που είναι αγενής σε κάτι, γιατί να φερθεί αλλιώς στον έρωτα, στην πολιτική, στον αθλητισμό; Πάντα υπάρχουν «μη», «δεν», «πρέπει». Την αγένεια δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved