Κώστας Κόκλας: «Ο Παναγιωτάκης της “Μαντάμ Σουσού” είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα μου»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Ο Παναγιωτάκης της “Μαντάμ Σουσού” είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα μου»

Ο Κώστας Κόκλας στο θέατρο υποδύεται τον Παναγιωτάκη τον σύζυγό της Μαντάμ Σουσού και εξομολογείται τι κοινά έχει με τον ήρωά του.

Η χειμερινή σεζόν μπήκε δυναμικά για σένα.

Αλλάζουμε προς το καλύτερο, κι αυτό βγαίνει από μέσα μας. Η φετινή σεζόν μπήκε έντονα, με πρωινά γυρίσματα για τη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», με ωραία παρέα και σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, και μετά πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού». Θα υποδυθώ έναν αγαπημένο ρόλο, τον «Παναγιωτάκη». Είναι από τους ωραιότερους ρόλους του ελληνικού δραματολογίου. Είναι πολύ αναγνωρίσιμος, ο άντρας της «Μαντάμ Σουσού», ο άντρας που αγαπάει ανιδιοτελώς, που στέκεται δίπλα στη γυναίκα του σε όλες τις επιλογές της, όσο τρελές κι αν είναι, προσπαθεί να την καλύψει, κι έχει μαζί της μία σχέση πατέρα, φίλου, εραστή... Όλα αυτά.

Ποια δικά σου στοιχεία έχεις βάλει στο ρόλο;

Είναι πάρα πολύ κοντά ο Παναγιωτάκης στο χαρακτήρα μου. Του αρέσει να φροντίζει τη γυναίκα του, να την προστατεύει, όπως κι εγώ.

Σου μένει ελεύθερος χρόνος;

Η προσωπική μου ζωή είναι επικεντρωμένη στο γιο μου, τον Δημήτρη. Όσος χρόνος μένει απ' όλο αυτό είναι για να τον δω. Είναι πλέον 10 χρονών και κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα, έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο πολύ. Περάσαμε υπέροχα οι δυο μας φέτος το καλοκαίρι, γιατί δεν δούλεψα. Έτσι, πήγαμε στη Ζάκυνθο και κάναμε διακοπές. Μετά την πρεμιέρα στο θέατρο θα έχω περισσότερο χρόνο.

Γεμίζει τη ζωή σου με το πρόγραμμα αυτό;

Είμαι πολύ καλά, χορτάτος συναισθηματικά, νιώθω τυχερός, γιατί δουλεύω με αγαπημένους συναδέλφους στην τηλεόραση και στο θέατρο. Φέτος στο θέατρο κάνει σκηνοθεσία ο Γιάννης Κακλέας και είμαι μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Αλκή Κούρκουλο, που πέρα από φίλος, είμαστε και συγγενείς πια. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, ήταν και κουμπάρος μου στον πρώτο γάμο μου. Γιατί όχι, μπορεί να τον παντρέψω κι εγώ τώρα... σίγουρα. Είναι μικρός ακόμα ο Άλκης, θέλει ακόμα 2 χρόνια να ωριμάσει μέσα του.

Πηγή:Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved