Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Οι συνθήκες για μένα ήταν ιδανικές»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Οι συνθήκες για μένα ήταν ιδανικές»

Φέτος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το τίμημα».

«Βρισκόμαστε στο θέατρο «Ιλίσια» με ένα έργο του Άρθουρ Μίλερ, ο οποίος είναι μεγάλος συγγραφέας. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να παίξω ένα έργο του -δεν είχα παίξει ποτέ- και με ενδιέφερε γιατί είναι από τους αγαπημένους μου. Εχω την ευτυχία να ξανασυνεργάζομαι με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Οι συνθήκες για μένα ήταν ιδανικές και το έργο πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Έγινε η πρόταση στον Γιώργο (Μιχαλακόπουλο) και μετά σ'· εμένα μέσω του Γιώργου. Δεν θα μπορούσα να πω «όχι», γιατί ήταν συνδυασμός: ένα εξαιρετικό κείμενο κι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Δεν χρειάστηκε να διαβάσω το έργο, είναι Μίλερ, εγγύηση» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι αφορά το έργο;

«Είναι ένα πολύ δυνατό κείμενο, γραμμένα το 1968, συγκλονιστικά επίκαιρο και για μας. Έχει θέμα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις οικογενειακές σχέσεις. Πώς η οικονομική κρίση επιδρά στη σχέση των ανθρώπων.»

-Κάτι το οποίο είχες βιώσει, καθώς είχες δηλώσει ότι είχες περάσει κατάθλιψη, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Όχι κατάθλιψη με την έννοια της αρρώστιας, αλλά γενικά ήμουν σε μια κατάσταση ζόρικη, δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου. Δεν είχα αρρωστήσει, δεν είχα απευθυνθεί σε γιατρούς. Ήμουν στα πρόθυρα μιας κατάθλιψης. Είναι ζόρικο όταν κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα στο σπίτι σου, σε πιάνει μια μαυρίλα. -Ήταν κάτι παροδικό, με μικρή χρονική διάρκεια; Δόξα τω θεώ ναι, πέρασε. Μάλιστα, μετά ακολούθησε μια πολύ δημιουργική χρονιά, η περσινή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved