Τζένη Μελιτά: «Κάθε ημέρα συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπώ»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Κάθε ημέρα συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπώ»

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά επαγγελματικά για την Τζένη Μελίτα. Η παρουσιάστρια ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και σε διάφορα… μέτωπα. Η ίδια μιλά για το πώς εξελίσσεται για εκείνη η φετινή σεζόν;

«Επέστρεψα από το καλοκαίρι μου στην Ικαρία πολύ αισιόδοξη και πολύ ορεξάτη. Η καινούργια σεζόν, λοιπόν, εξελίχθηκε υπέροχα. Κάνω πολλά αγαπημένα πράγματα ταυτόχρονα, τις ζωντανές συνδέσεις στο «Πρωινό», την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο , τη στήλη μου, το καινούργιο μου κανάλι στο YouTube και τώρα ξεκινάω και με τις ζωντανές συνδέσεις στο «Sunday Live» κάθε Κυριακή. Εντάξει, δεν θα πω ψέματα, μπορεί στο τέλος της ημέρας να γυρίζω πτώμα στο σπίτι, αλλά κάθε ημέρα συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπώ, και έτσι όλα κυλούν όμορφα και πολύ δημιουργικά» τόνισε στην Real

-Αυτό που κανείς πλέον στην τηλεόραση σε αντιπροσωπεύει απόλυτα;

«Η παρουσία μου, γενικά, στην τηλεόραση θέλω να έχει έναν στόχο: Να μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν. Αυτό κάνω και στην καθημερινότητα μου με τις παρέες μου και τους ανθρώπους που συναντώ, αυτό θέλω να κάνω και στη δουλειά μου. Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν και χαμογελούν, τότε είμαι κι εγώ τρισευτυχισμένη.»

- Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Φαίη Σκορδά;

«Η Φαίη είναι πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος. Μπαίνει κάθε πρωί με το υπέροχο χαμόγελο της στο πλατό και ξεκινάς θετικά όλη σου τη μέρα. Αυτό που επίσης απολαμβάνω πολύ είναι όταν συζητάμε για τη σχέση μου. Το έχω πει και στην εκπομπή. Αν είναι να μου κάνει πρόταση ο Σπύρος, θέλω να μου την κάνει στο «Πρωινό». (Δεν το βλέπω, πάντως. Μόνη μου χαίρομαι!)»

-Σου λείπει η Μαντώ Γαστεράτου από το πλατό της εκπομπής;

«Με τη Μαντώ έχουμε ταιριάξει πολύ. Ξέρεις, είναι δύσκολο να κάνεις κολλητούς φίλους μετά από κάποια ηλικία, αλλά με τη Μαντώ τα καταφέραμε και κολλήσαμε. Μου λείπει ως συνεργάτης αλλά ως φίλη την απολαμβάνω μια χαρά. Στο σπίτι μου, στο σπίτι της ή και κάπου αλλού...»

-Τι τη συμβούλεψες για τη συμμετοχή της στο «Nomads»;

«Όταν μου είπε ότι θα πάει στο «Nomads», δεν σου κρύβω ότι με έπιασε ένα άγχος. Εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Μπιζού (το σκυλάκι μου), τον Σπύρο, την οικογένεια μου, τα ρούχα και τα καλλυντικά μου. Η Μαντώ είναι πιο δυνατός τύπος και ήμουν σίγουρη για εκείνη. Το μόνο που της είπα ήταν να μείνει ο εαυτός της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved