O κόσμος παντρεύεται! Όχι όμως και το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Showbiz

O κόσμος παντρεύεται! Όχι όμως και το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Έντονες είναι οι φήµες και τα σενάρια που θέλουν το τελευταίο διάστηµα πασίγνωστο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας µέσα στο επόµενο διάστηµα.

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη που ναι μεν διανύουν πράγµατι µία από τις οµορφότερες περιόδους της ζωής τους, όπως µαρτυρούν και στενοί τους φίλοι, ωστόσο, δεν σκέφτονται ακόµη το ενδεχόµενο να κάνουν ένα τέτοιο µεγάλο βήµα. «∆εν παντρεύονται», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και τονίζει: «Ο γάμος αποτελεί για τη Μαίρη και τον Σπύρο ένα κοινωνικό στερεότυπο που δεν τους απασχολεί καθόλου στη συγκεκριµένη φάση της σχέσης τους.

Απολαµβάνουν την κοινή καθηµερινότητά τους, είναι ερωτευµένοι, αλλά έχουν αφοσιωθεί και οι δύο στην επαγγελµατική τους εξέλιξη». Μπορεί η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη να µετρά τρία ολόκληρα χρόνια, οι ίδιοι, ωστόσο, δεν θέλουν να εκφράζουν δηµόσια τα συναισθήµατα που «τρέφουν» ο ένας για τον άλλον ή να µιλούν για την προσωπική τους ζωή. Οσοι γνωρίζουν καλά τον Σπύρο, µάλιστα, µιλούν για έναν άνθρωπο πολύ χαµηλών τόνων, που θέλει απλά να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να αφοσιωθεί στην τέχνη της υποκριτικής που τόσο αγάπησε από όταν ήταν µικρό παιδάκι στην Αλεξανδρούπολη, όπου και µεγάλωσε. Η ανάγκη του να κυνηγήσει το όνειρό του ήταν και αυτή που τον έπεισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του και να εγκατασταθεί στην Αθήνα, για να δουλέψει πάνω σε αυτό που αγαπάει πολύ. Από τότε που έχει καταπιαστεί µε την υποκριτική, δίνεται σε αυτό και προσπαθεί να αποφεύγει κάθε έκθεση στη δηµοσιότητα. ∆εν ήταν, µάλιστα, λίγες οι φορές που έχει εκφράσει το παράπονο και την ενόχλησή του δηµόσια για το ότι σε συνεντεύξεις καλείται να απαντήσει σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις. «Ο Σπύρος έγινε ευρέως γνωστός µέσα από τη σχέση του µε τη Μαίρη. Εκείνο που επιθυµεί είναι να απασχολεί µόνο µε τα επαγγελµατικά του βήµατα και µε τίποτα παραπάνω. ∆εν θεωρεί καθόλου αυτονόητο να ερωτάται για προσωπικά του ζητήµατα», καταλήγει η ίδια πηγή. Ο έρωτας του ζευγαριού είδε το φως της δηµοσιότητας την άνοιξη του 2015, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριµένα στο Μοναστηράκι. Εκτοτε, η γνωστή παρουσιάστρια και ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους, καθώς δεν θέλουν να δίνουν λαβές για σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved