Showbiz

Νένα Χρονοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Τάσο Μητρόπουλο

Gossip-tv Team

Όταν ο Τάσος Μητρόπουλος συνάντησε τη Νένα Χρονοπούλου της είπε: «Μπλέξαμε». Και αυτή η λέξη ήταν η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα.

Η Νένα μέσα από το προσωπικό της μπλογκ γράφει για τον άντρα της ζωής της και αποκαλύπτει πως αυτός ο έρωτας την ενέπνευσε να γράψει πριν χρόνια τους στίχους που έγιναν τραγούδι και τραγούδησε ο Στάθης Ξένος
««Μπλέξαμε» μου είπε το πρώτο βράδυ που βρεθήκαμε μόνοι μας, και είχε δίκιο…Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, γιατί δε μου κολλούσε ύπνος, αυτή η λέξη γύριζε ξανά και ξανά μέσα στο μυαλό μου.Έπιασα το μολύβι και το μπλοκ που έχω πάντα δίπλα μου στο κομοδίνο και άρχισα να γράφω ότι ακριβώς ένοιωθα. Ένα τραγούδι για τον Τάσο, ένα τραγούδι με τα δικά του λόγια και τα δικά μου συναισθήματα… Την επόμενη ημέρα τηλεφώνησα στο Γιάννη Κερμανίδη, το γιό του μοναδικού Πόλυ Κερμανίδη, του διάβασα τους στίχους, και του είπα:«Θα βάλεις μουσική; Ερωτεύτηκα» -«Και το ρωτάς;» απάντησε. Το ίδιο κι όλας απόγευμα οι στίχοι μου είχαν βρει ρυθμό.Είχα την τύχη να το τραγουδήσει μία υπέροχη λαϊκή φωνή που λέγεται Στάθης Ξένος.Για τον Τάσο λοιπόν, που είχε απόλυτο δίκιο… Μπλέξαμε, και μάλιστα τόσο πολύ που μέχρι και το όνομά μας αλλάξαμε για χάρη του, του το υπογράφω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved