Αγνώριστη η Χριστίνα Σάλτη με ξανθά μαλλιά
Showbiz

Αγνώριστη η Χριστίνα Σάλτη με ξανθά μαλλιά

Η Χριστίνα Σάλτη «ανέβασε» φωτογραφία της με ξανθά μαλλιά και τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε πολλά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι διχασμένοι καθώς σε άλλους άρεσε το ξανθό και σε άλλους όχι.

Αν πρόκειται όντως για αλλαγή ή δοκίμασε το ξανθό με περούκα για να δει αν της ταιριάζει αυτό δεν το ξέρουμε. Ωστόσο κι εμείς ψηφίζουμε σίγουρα τα μαύρα μαλλιά!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον έρωτα: «Όταν ερωτεύεσαι δεν θες να δεις τίποτα στην πραγματική του διάσταση. Μπορεί να διακρίνεις κάποια πράγματα και να μην είσαι έτοιμος να τα δεχτής. Προσπαθούν οι φίλοι να σε ξυπνήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Το έχω βιώσει και εγώ αυτό. Ήμουν σε μια σχέση όπου εθελοτυφλούσα. Έβλεπα με τη λογική μου κάποια πράγματα, αλλά η καρδιά δεν με άφηνε να αντιδράσω. Ήθελα τον χρόνο μου. Την πάτησα. Αλλά όλα είναι μαθήματα στη ζωή. Πλέον χαίρομαι πολύ όταν ακούω την αλήθεια, ακόμα κι αν με πληγώνει. Το ίδιο κάνω και εγώ. Λέω την αλήθεια από την αρχή. Παλιά ήμουν πιο μαζεμένη, πιο ντροπαλή. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω ανοιχτά για τα αληθινά μου συναισθήματα. Είναι λυτρωτικό. Το προτιμώ γιατί με βοηθάει να προχωρήσω πιο γρήγορα. Έχω δεχτεί ότι η ζωή είναι πολύ -μικρή, απρόβλεπτη και δεν θέλω να χάνω χρόνο με τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved