Συγκλονίζει η Μπακοδήμου για τον Ζάρλα, σοκαρισμένη η Μιζεράκη από τον θάνατό του και... εικόνες σοκ
Showbiz

Συγκλονίζει η Μπακοδήμου για τον Ζάρλα, σοκαρισμένη η Μιζεράκη από τον θάνατό του και... εικόνες σοκ

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν καλή, καθώς ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. 

Δυστυχώς, τα περισσότερα θέματα από το top 5 των κορυφαίων αυτής της εβδομάδας είχαν για πρωταγωνιστή τον άτυχο νικητή του Power of Love ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Για παράδειγμα, ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας ήταν όταν η Μαρία Μπακοδήμου έμαθε για τη δυσάρεστη είδηση και φυσικά έπαθε σοκ, καθώς τον είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο σπίτι της αγάπης.

Η παρουσιάστρια με μια ανάρτησή της μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα και τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.

Σοκαρισμένη, από τον θάνατό του και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί στο Power of love. Μπορεί αυτή η σχέση να μην κράτησε, αλλά οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλή σχέση και είχαν συχνή επικοινωνία.

Η Εύα Καλτσή με πόνο ψυχής αποχαιρέτησε το χαμογελαστό παιδί του Power of love 1 με μια ανάρτηση μέσα από το facebook της. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έστειλε το μήνυμά της και προς όλους εκείνους που βγαίνουν, πίνουν και μετά πιάνουν το τιμόνι για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, μέσα σε λίγες ώρες, κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο, το οποίο ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο άτυχος νέος αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Εκτός από τα άσχημα γεγονότα, όμως, υπάρχουν και όμορφα γιατί... έτσι είναι η ζωή.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ερωτευμένος και μάλιστα δημοσίευσε στο instagram του φωτογραφίες με το κορίτσι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved