Σε σοκ η Μιζεράκη μετά το θάνατο του Ζάρλα - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της στο gossip-tv.gr
Showbiz

Σε σοκ η Μιζεράκη μετά το θάνατο του Ζάρλα - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της στο gossip-tv.gr

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει σοκάρει τη Στέλλα Μιζεράκη.

Ο 28χρονος νεαρός και νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, καθώς έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Το gossip-tv επικοινώνησε με τη Στέλλα Μιζεράκη στο προσωπικό της κινητό τηλέφωνο, όμως απάντησε η μητέρα της, η οποία μας εξήγησε ότι η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου παίκτη δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτονται τα λεγόμενα της μητέρας της.

Μάλιστα, πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο δημοφιλής παίκτης του show ΣΚΑΙ είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και είχε αναφέρει για την προσπάθεια επανασύνδεσης με τη Στέλλα.

«Αμέσως μετά το Power of Love παρουσιάσαμε μαζί την εκπομπή, «Σκάσε και Κολύμπα». Συγκατοικήσαμε και απευθείας, οπότε είχαμε αρκετή τριβή. Στην πορεία, ξαναμιλήσαμε, τα ξαναβρήκαμε, αλλά δεν το είπαμε σε κανέναν. Μετά ξαναχωρίσαμε, αλλά τώρα έχουμε καλές σχέσεις», είχε πει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved