Φουστάνος – Θεοδωρίδου: Πώς αντέδρασαν όταν συναντήθηκαν στον Τσαλίκη
Showbiz

Φουστάνος – Θεοδωρίδου: Πώς αντέδρασαν όταν συναντήθηκαν στον Τσαλίκη

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης διασκέδασε ο Ανδρέας Φουστάνος όπου και είχε μια απρόσμενη συνάντηση.

Σχεδόν την ώρα που ο πλαστικός χειρουργός ετοιμαζόταν να σηκωθεί από το τραπέζι του συνοδευόμενος από την φίλη του με κατεύθυνση το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη, το ασημί smart cabrio της Νατάσσας Θεοδωρίου πάρκαρε έξω από το μαγαζί . Η τραγουδίστρια είχε αποφασίσει, με λίγους και καλούς φίλους να πάνε για ένα ποτό, μετά το τέλος του προγράμματος της.
Ο Μέτρ του μαγαζιού τους οδήγησε στο ακριβώς δίπλα τραπέζι του πρώην συντρόφου της που κατά σύμπτωση ήταν το μόνο μπροστινό που ήταν κενό περασμένες 6 τα ξημερώματα πια. Μετά το πρώτο ξάφνιασμα και των δύο, αντάλλαξαν χειραψία, φιλήθηκαν σε απόλυτα χαλαρό κλίμα και μίλησαν για λίγο, ενώ όλο το μαγαζί τους κοιτούσε αμήχανα.
Η Νατάσσα με την παρέα της κάθισαν στο τραπέζι τους και ο Ανδρέας Φουστάνος πήρε τον δρόμο για το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη.
Μετά τα πρώτα λεπτά αμηχανίας ο Σάκης Αρσενίου της έδωσε το μικρόφωνο και εκείνη ερμήνευσε την κόκκινη γραμμή καταχειροκροτούμενη από τους τυχερούς παρευρισκόμενους.

Πηγή: nyxtobaths

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved