Μαρία Κορινθίου: Δείτε την στο πρώτο της εξώφυλλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Δείτε την στο πρώτο της εξώφυλλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια!

Υπήρξε από το ξεκίνημα της καριέρας της -και παραμένει- μέχρι σήμερα μία από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. 

Πώς ξεκίνησε να μας... σαγηνεύει; Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρώτο της εξώφυλλο το οποίο έκανε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

«Η πρώτη μου φωτογράφιση, το πρώτο μου εξώφυλλο, 17 χρόνια πριν.....17 .........», σχολίασε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας η Μαρία Κορινθίου η οποία ανέκαθεν υπήρξε χυμώδης, σέξι και πολύ εντυπωσιακή, άξια εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση είχε γίνει τρία χρόνια πριν το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, το 2006, μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια». Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από την κωμική σειρά «Ήρθε κι έδεσε» την ίδια χρονιά, ενώ τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Singles 2».

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε τη σεζόν 2007-2008 στη δραματική σειρά «Ο Γητευτής» στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε την Χρυσάνθη ενώ συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Μπέτυ Λιβανού.

Μετά η πορεία της είναι λίγο ως πολύ γνωστή, με την ίδια να διατηρεί ένα πολύ προσιτό, προς τον κόσμο, προφίλ που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή. Συχνά η ίδια καταφερόταν κατά των haters της -γιατί όταν έχεις επιτυχία, είναι δεδομένο ότι θα έχεις και τέτοιο... κοινό- όμως προχωρούσε πάντα με τη στήριξη όσων την εκτιμούν για τη δουλειά της.

Και μέχρι σήμερα, παραμένει ιδιαίτερα αγαπητή. Δείτε την στην παρακάτω gallery στο πρώτο της εξώφυλλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια, τα οποία πέρασαν και δεν την άλλαξαν καθόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved