Από hairstylist των επωνύμων στην Αγγλία για σπουδές στην εγκληματολογία!
Showbiz

Από hairstylist των επωνύμων στην Αγγλία για σπουδές στην εγκληματολογία!

Άφησε τις τσατσάρες και τα πιστολάκια κι έφυγε στην Αγγλία να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή και να σπουδάσει εγκληματολογία.

Ο λόγος για τον γνωστό κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να φύγει στα ξένα και να δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει να κάνει, να σπουδάσει εγκληματολογία.

Ο Σπύρος Σαμοΐλης με μια πρόσφατη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιβεβαιώνει την είδηση με ένα κείμενο που δίνει θάρρος ελπίδα και μας προτρέπει να μην τα παρατάμε ποτέ και να ακολουθούμε τα όνειρά μας

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν είναι το εξαιρετικό ταλέντο που σε κάνει πετυχημένο. Είναι οι εξαιρετικές ευκαιρίες που αξιοποιείς που σε κάνουν πετυχημένο! Τα όνειρα είναι για να στοχεύουμε ψηλά και οι στόχοι για να μην επαναπαυόμαστε ποτέ.

Οι περισσότεροι γύρω μου με παρακίνησαν στο να κοινοποιήσω την απόφαση μου να πάω να κάνω το πρώτο μου πανεπιστημιακό πτυχίο, ως ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν στην ζωή τους την «επιτόπου αναστροφή» και φοβούνται. Ο φόβος μπορεί να ναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου στο να μην κάνεις πράγματα που θέλεις, ευτυχώς όμως με τους φόβους τα έχω καλά.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν και πολύ, η ζωή είναι τόσο μικρή... Δεν μας αξίζει να βολευόμαστε σε κάτι που δεν μας κάνει ευτυχείς ! Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Κάθε άνθρωπος, οπουδήποτε, θα ανθίσει με εκατό απροσδόκητα ταλέντα και ικανότητες, με το που θα του δοθεί απλώς μια ευκαιρία!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved