Μάρα Μεϊμερίδη: «Αν παντρευόμουν ξανά θα ήταν μόνο για φορολογικούς λόγους»
Showbiz

Μάρα Μεϊμερίδη: «Αν παντρευόμουν ξανά θα ήταν μόνο για φορολογικούς λόγους»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου αν προκύψει.

Οι Μάγισσες της Σμύρνης 2", είναι το νέο βιβλίο σας, η συνέχεια για την "Κατίνα 1922-1925".

Έχουν περάσει ακριβώς 19 χρόνια από τότε που βγήκε το πρώτο βιβλίο, το 2002. Είχα πάντα υπόψιν μου να στρωθώ να γράψω τη συνέχεια, γιατί πάντα με ρωτούσαν τι απέγινε η "Κατίνα", ενώ ήξεραν ότι είχε παντρευτεί άλλους δυο άντρες μετά. Έλεγα ότι θα το γράψω, αλλά είχα πέσει με τα μούτρα, έγραψα άλλα βιβλία, ένα που μου άρεσε πιο πολύ, αλλά δεν άρεσε στον κόσμο, γιατί ήταν δύσκολο. Το πρώτο βιβλίο, αφήνει ότι υπάρχει μια συνέχεια, γιατί αυτές δεν πεθαίνουν στην καταστροφή. Η "Κατίνα", αφήνει τον τρίτο της σύζυγο, ο οποίος δεν δέχεται ότι Θα γίνει η καταστροφή, ενώ αυτή το βλέπει στα χαρτιά. Επειδή ήταν απόλυτα σίγουρη ότι θα γίνει η καταστροφή, του κουβάλησε όλα του τα ρούχα, τα κοστούμια του, αυτός τα είχε μπλέξει με τη νταντά της και μάλιστα το πρώτο βιβλίο γράφει ότι τις έσφαξε και τις δύο, ενώ τώρα βλέπουμε και τον φόνο. Δύο μήνες πριν την καταστροφή φεύγουν από τη Σμύρνη που είναι σε ελληνικά χέρια. Έχουν πουλήσει τα πάντα, από περιουσία, έχουν κάνει "σαβουρμά", κεφάλαιο, κι αγοράζουν ένα σπίτι στην Αίγινα, μόνο από διηγήσεις της κυρίας Βλαστού, χωρίς να το δουν. Το "Κατινάκι" ήταν ρακένδυτο, φτωχό και τώρα έχει "παρά με ουρά". Ερχόμενη στην Ελλάδα παντρεύτηκε τον τέταρτο σύζυγο της. Μια φράση που θέλω να την ακούσουν τα κορίτσια, είναι αυτό που λέει: "Εγώ θα προσαρμοστώ, σε οτιδήποτε μου ξημερώσει". Στη ζωή, δεν επιβιώνει ούτε ο πιο έξυπνος, ούτε ο πιο δυνατός, ο ρωμαλέος με τους μύες, αλλά αυτός που μπορεί και προσαρμόζεται...

Είστε αυτός ο άνθρωπος;

Δεν το έχω ψάξει, αλλά καλά τα πήγα σ' αυτή την ενσάρκωση μέχρι τώρα, δεν έχω παράπονο.

Υπάρχουν κομμάτια από τη ζωή σας μέσα στο βιβλίο;

Δεν έχω τέταρτο σύζυγο εγώ...

Οι φήμες σας θέλουν να υπάρχει στη ζωή σας τέταρτος μεγάλος έρωτας...

Να μην τα πιστεύετε αυτά...Όχι... Είμαι πλέον σε μια ηλικία, που αν παντρευόμουν ξανά, αυτό θα ήταν μόνο για φορολογικούς λόγους .Έχω περάσει την εποχή των ορμονών. Όλα τα καψουροτράγουδα, αυτόν που έχει η Καινούργιου και τραγουδάει, τον Οικονομόπουλο, που εγώ ούτε στην φάτσα δεν τον ξέρω, αλλά της αρέσει...Όλοι οι έρωτες και οι καψούρες, είναι στη διάρκεια της ζωής, αυτού του ζώου που λέγεται homo, εμάς δηλαδή, είναι όταν είναι η ώρα της αναπαραγωγής, ας πούμε από τα 18 μέχρι τα 38. Όλα τα πάθη και οι ταραχές, έρωτες, μίση, ξυλοδαρμοί, όλα είναι μέσα σ' αυτή την περίοδο. Όταν περάσει την περίοδο αυτή, ηρεμείς κάπως και μπαίνεις σ' ένα στάδιο που μεγαλώνει και μετά η γυναίκα στα 46 της ξαναπαντρεύεται, επειδή κάνει τις τελευταίες αναλαμπές και σπαρταρίσματα, πριν μπει π μήτρα στην εμμηνόπαυση. Υπάρχει η εσωτερική τάση, ότι: "Εμένα ο χρόνος μου τελειώνει, κάτι πρέπει να κάνω με αυτή τη μήτρα που πεθαίνει".

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε το βιβλίο αυτό, τη συνέχεια, να γίνεται θεατρικό έργο;

Έχω την τράπουλα και τη ρίχνω...Όπως κάθε πό­λεμος κρατάει, μέσες-άκρες 4 χρόνια, έχουμε και εξαιρέσεις, όπως ο Πελοποννησιακός, που κράτη­σε 29 χρόνια, υπάρχει και ο εκατονταετή, αυτός με τον κορονοϊό ξεκίνησε τέλος του 2019 και θα τελειώσει μέσα στο 2024.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved