Μαρία Ηλιάκη: Γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Μαρία Ηλιάκη: Ιδιαίτερες στιγμές για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο τους, Στέλιο Μανουσάκη - Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί!

Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπική της ζωής διανύει η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, πριν λίγες ώρες γέννησε το πρώτο της παιδάκι.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», είχε γράψει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα.

https://www.instagram.com/p/CNvAc8vDxdl

Μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Μαρία Ηλιάκη είχε καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

Όλα πήγαν καλά και η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη είναι πλέον πανέτοιμοι για τη νέα καθημερινότητα με το κοριτσάκι τους. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ζει μόνιμα πλέον στη Ζυρίχη με την παρουσιάστρια να βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα.

Η Μαρία γέννησε χθες, 31 Μάη στις δύο το μεσημέρι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved