Βλάσσης Χολέβας: Ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο γνωστού ηθοποιού;
Showbiz

Βλάσσης Χολέβας: Ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο γνωστού ηθοποιού;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον γνωστό σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα και την πρώην σύζυγο γνωστού Έλληνα ηθοποιού;

Ο Βλάσσης Χολέβας μετά το χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα και την ευτυχία και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά.

Ο σχεδιαστής μόδας, σύμφωνα με το Ciao έχει έρθει πολύ κοντά με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Παράσχου, τη Χρύσα Κροκίδα. Ο Βλάσσης Χολέβας δημοσίευσε στο Instagram και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Και δεν επρόκειτο για μια τυχαία φωτογραφία, αφού η Χρύσα Κροκίδα πόζαρε κά­νοντας πρόβα νυφικού, διαφη­μίζοντας έτσι τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Αν παν­τρεύονται ή απλά έγινε φωτο­γράφηση για τις δημιουργίες του, αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί το δείξει.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δύο τους συνδέθηκαν συναισθηματι­κά τον χειμώνα, αλλά έπειτα από ένα διάστημα χωριστά, συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι μαζί. Και μάλιστα, όσοι τους ξέρουν ή τους έχουν δει μαζί, λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και ταιριά­ζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Οι δύο τους συνδέθηκαν συναισθηματικά τον χειμώνα, αλλά έπειτα από ένα διάστημα χωριστά, συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι μαζί.

Χωρισμένοι με παιδιά

Το 2016 ο σχεδιαστής χώρισε, μετά από 6 χρόνια γάμου, από την σύζυγο του, Άννα Βελοσόφσκι. Ο σχεδιαστής είχε αποκαλύψει το χωρισμό του στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», λέγοντας πως έχει όμως πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αλλά του λείπει πολύ η κό­ρη του.

«Με πονάει πολύ αυτό. Είμαι μπαμπάς του Skype» είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής. Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Η Αννα Βελοσόφσκι μετά τον χωρισμό τους πήρε τη μικρή μαζί της στη Γερμανία.

Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα τον Ιούλιο του 2014 και δύο χρόνια αργότερα, το 2016, η επιχειρηματίας έφερε στη ζωή την κόρη τους Αμαλία, η οποία σήμερα είναι πέντε ετών. Οι δύο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τρία χρόνια αργότερα, διατηρώντας όμως πο­λύ καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Τώρα, ο Βλάσσης Χολέβας και η Χρύσα Κρο­κίδα φαίνεται ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον το ιδανικό πρόσωπο για να προχωρήσουν τη ζωή τους μετά τους χωρισμούς τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved