Αποκλειστικό: Ο γάμος στο Καστελλόριζο, η επώνυμη κουμπάρα και οι χοροί
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο γάμος στο Καστελλόριζο, η επώνυμη κουμπάρα και οι χοροί

Όταν  ξεκίναγε το ταξίδι της για το Καστελλόριζο δε φανταζόταν, ούτε η ίδια, ότι θα γινόταν κουμπάρα σε γάμο δυο υπέροχων ανθρώπων που θα γνώριζε στο νησί.

Και όμως έγινε και αυτό. Ο λόγος για την Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία βρέθηκε στο ακριτικό Καστελλόριζο για την παρουσίαση της έκθεσης αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη.

Η εκτίμηση και η συμπάθεια της μιας απέναντι στο πρόσωπο της άλλης γεννήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Ελένη Αντωνακάκη λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας της με θέμα την Παναγιά, θα παντρευότανε με τον πλοίαρχο του πολεμικού ναυτικού, Αντώνη Ψαρουδάκη.

Το γάμο τους είχαν κανονίσει να τον κάνουν μακριά από την Αθήνα και την Κρήτη από όπου κατάγονται και να ενωθούν με όρκους αγάπης στο νοτιότερο μέρος της Ελλάδας. Κουμπάρος στον πολιτικό γάμο τους ήταν ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, ιδρυτής της «Αλυσίδα Ελπίδας».

Όπως λένε και οι παλιοί, λίγο πριν από ένα γάμο δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει και μια αναποδιά. Έτσι έγινε και στην Ελένη και στον Αντώνη. Ο δεύτερος μάρτυρας στον πολιτικό τους γάμο δεν κατάφερε για προσωπικούς του λόγους να έρθει στο νησί και το ζευγάρι έμεινε με έναν κουμπάρο. Ένα βράδυ, σε μια από τις συναντήσεις μας στο λιμάνι του νησιού η Ελένη και ο Αντώνης εκμυστηρεύθηκαν στους δημοσιογράφους που ήμασταν εκεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και η λύση δόθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας ζήτησαν να είναι εκείνοι μάρτυρες στο γάμο και το ζευγάρι είπε ναι και στους δυο. Και εκεί που έψαχναν για έναν κουμπάρο βρέθηκαν να τους παντρεύουν τρεις. Δεν ανατράπηκε μόνο αυτό το πλάνο τους. Αν και η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν να είναι μόνο εκείνοι και οι κουμπάροι τους στο γάμο τελικά βρέθηκαν με 10 καλεσμένους αφού όλοι οι δημοσιογράφοι που ήμασταν στο νησί ήμασταν στο πλευρό τους και μάλιστα μέσα σε μερικές ώρες κανονίστηκε και η διοργάνωση του γάμου. Αγοράστηκε ρύζι το οποίο στολίστηκε με μπουκαμβίλια, που είχε και η νύφη για στεφάνι στα μαλλιά, φτιάχτηκε το παραδοσιακό μέλι με καρύδια για τους νεόνυμφους, αγοράστηκαν καραμούζες για να κάνουμε τη δική μας φασαρία στην υποδοχή της νύφης, φτιάχτηκαν οι μπομπονιέρες και φυσικά στήθηκε και το γλέντι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς, ο οποίος έσυρε και τον χορό με την κουμπάρα Ειρήνη Νικολοπούλου και τη νύφη. Γιατί όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός και υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται και όλοι μπορούν να περάσουν αξέχαστα.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από το γάμο και το γλέντι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved