Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

Ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη συνέβη στο αεροδρόμιο!

Η inluencer το αποκάλυψε στο Instagram της!

Η Ιωάννα Τούνη κάνει πολύ συχνά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα λόγω του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Έτσι λοιπόν η Ιωάννα έφτιαξε τις βαλίτσες της προκειμένου να ταξιδέψει με το αεροπλάνο και να φτάσει μία ώρα γρηγορότερα στον σύντροφό της…

Ένα περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης την έκανε έξαλλη!

Τι συνέβη;

Οι υπάλληλοι γνωστής αεροπορικής εταιρείας της έκαναν παρατήρηση, επειδή βγήκε η βαλίτσα της δύο κιλά υπέρβαρη.

Αυτό είχε ως συνέπεια να της ζητήσουν να πληρώσει 40 ευρώ, με την Ιωάννα Τούνη να τους «πετάει» ένα 50αρικό και να σηκώνεται και να φεύγει "Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα... καλά δεν έκανα;"!

Δείτε την παρακάτω gallery με την αποκάλυψη της ίδιας!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από το πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης του, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη. Ανεπίσημα στην αρχή, όπως συμβαίνει συνήθως ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους, επίσημα πλέον μιας και όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας τον άλλον. Δείχνουν σαν να έχουν βρει το άλλο τους μισό. Ανεξαρτήτως της σχέσης αυτής, η Ιωάννα προσφάτως προέβη στην αγορά ενός διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο έφτιαξε μαζί με τον αγαπημένο της. Μάλιστα εκείνος είχε αναλάβει να κάνει και κάποια μερεμέτια και πια η influencer μένει εκεί!

Εκεί περνούν μαζί το χρόνο τους όταν βρίσκονται στα βόρεια και εκεί θα συναντιούνται το επόμενο διάστημα μιας και η Ιωάννα θα επιστρέψει για λίγο καιρό στη γενέτειρά της.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είστε εμετός»

Αλεξάνδρου – Τούνη: Η σχέση από το καλό στο καλύτερο! Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved