Αλεξάνδρου – Τούνη: Η σχέση από το καλό στο καλύτερο! Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;
Showbiz

Αλεξάνδρου – Τούνη: Η σχέση από το καλό στο καλύτερο! Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έκαναν ότι μπορούσαν για να κρύψουν τη σχέση τους.

Σύντομα όμως αυτή άρχισε να γίνεται γνωστή μέχρι που το ζευγάρι έπαψε να παίζει κρυφτό.

Μία φωτογραφία τους από τις κοινές διακοπές τους ανά την Ελλάδα, ένα παθιασμένο φιλί, ήταν η απόδειξη ότι όλες οι φήμες που κυκλοφορούσαν από τα τέλη της άνοιξης, Ότι δηλαδή είναι ζευγάρι ισχύουν στο έπακρο.

Ο καιρός πέρασε. Το ζευγάρι δοκίμασε τη σχέση του και πλέον είναι αχώριστοι οι δυο τους οι οποίοι ακόμα και τυχαία αν έγινε έφυγαν το ίδιο βράδυ από το just the two of us όπου συμμετείχαν.

Εκείνος έφυγε μετά από ψηφοφορία του κοινού και εκείνη λίγο πριν είχε ανακοινώσει στον Νίκο Κοκλώνη πως λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος έπρεπε για ένα διάστημα να απέχει από τα καθήκοντα της στο λαμπερό Show. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Ιωάννα Τούνη θα επιστρέψει στο J2US καθώς όπως η ίδια είπε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα πολύ δικό της πρόσωπο την αναγκάζει να Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει εκεί για όσο καιρό θα τη χρειαστεί.

Η συγκατοίκηση

Από το πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης του, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη. Ανεπίσημα στην αρχή, όπως συμβαίνει συνήθως ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους, επίσημα πλέον μιας και όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας τον άλλον. Δείχνουν σαν να έχουν βρει το άλλο τους μισό. Ανεξαρτήτως της σχέσης αυτής, η Ιωάννα προσφάτως προέβη στην αγορά ενός διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο όμως θέλησε να διαμορφώσει μαζί με τον αγαπημένο της. Μάλιστα εκείνος είχε αναλάβει να κάνει όλα τα μερεμέτια και τις δουλειές που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση του σπιτιού για να είναι πλέον κατοικήσιμο. Εκεί περνούν μαζί το χρόνο τους όταν βρίσκονται στα βόρεια και εκεί θα συναντιούνται το επόμενο διάστημα μιας και η Ιωάννα θα επιστρέψει για λίγο καιρό στη γενέτειρά της.

Πάνε για γάμο;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τελευταία όλο και πιο συχνά δηλώνει έτοιμος για γάμο. Μάλιστα στον αέρα της εκπομπής σούπερ Κατερίνα στην οποία συμμετέχει, όταν ρωτήθηκε χθες από την Κατερίνα Καινούργιου εάν σκοπεύει να ντυθεί γαμπρός απάντησε πως είναι καιρός πλέον να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Όπως είπε έχει μεγαλώσει πια και θέλει να αποκτήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν. Αυτό συνεπάγεται φυσικά και την απόκτηση παιδιών. Χώρια που με την πρώτη ευκαιρία δημοσιογράφοι ρωτάνε την Ιωάννα Τούνη αν είναι ήδη έγκυος, με την ίδια να διαψεύδει οποιαδήποτε εγκυμοσύνη αφού προς το παρόν δεν ισχύει για τέτοια συνθήκη. Στο μέλλον όμως; Γιατί όχι;

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είστε εμετός»

Ιωάννα Τούνη: Μπήκε στο δικό της σπίτι και… έκανε αγιασμό (Video)

Super Kατερίνα: Η συγκίνηση της Καινούργιου για την Τούνη και η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved