Super Kατερίνα: Η συγκίνηση της Καινούργιου για την Τούνη και η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου
Media

Super Kατερίνα: Η συγκίνηση της Καινούργιου για την Τούνη και η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου

Super Κατερίνα: Την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US σχολίασαν στην εκπομπή το πρωί της Δευτέρας (8-11).

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας πως δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μιλώντας για το θέμα αυτό, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ως πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα υγείας που αναγκάζει την Ιωάννα να αποχωρήσει από το σόου καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα δήλωσε συγκινημένη για τα στάση που κρατά η Ιωάννα με την ίδια να κρατά χαμηλούς τους τόνους αναφορικά με το θέμα. «Με έχει συγκινήσει που δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Κοκλώνης είπε στον «αέρα» του σόου: «Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί»

Η ίδια η Ιωάννα Τούνη, σε δηλώσεις της μετά το τέλος του σόου, αποκάλυψε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» τον πραγματικό λόγο που δεν θα μπορέσει να είναι για το επόμενο διάστημα στο J2US:

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο.

Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήταν αναπάντεχο για μένα».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US!

J2US: Εκτός του σόου η Ιωάννα Τούνη! Η ανακοίνωση του Κοκλώνη! Τι συνέβη;

Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο της παραμυθένιο σπίτι (Videos & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved