Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο της παραμυθένιο σπίτι (Videos & Photos)
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο της παραμυθένιο σπίτι (Videos & Photos)

Τέλος οι μετακομίσεις για την Ιωάννα Τούνη αφού το υπερπολυτελέστατο σπίτι της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο!

Η νεαρή επιχειρηματίας/μοντέλο/influencer μετά από έναν χρόνο αλεπάλληλων μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, μετακόμισε στο δικό της σπιτικό που είναι παραμυθένιο!

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το gossip-tv.gr, το νέο σπίτι της είναι σε ένα ακίνητο "φιλέτο" στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Και σε περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, ήταν στην αγορά προς πώληση πάνω από δύο χρόνια...

Η γνωστή influencer, η οποία αυτό το διάστημα είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έκανε μια πολύ σοβαρή επένδυση για τον εαυτό της αποκτώντας ένα σημαντικό ακίνητο με μεγάλη αξία.

Η Ιωάννα Τούνη έφτιαξε το σπίτι των ονείρων της με τη βοήθεια ενός interior designer, όπως θα δείτε και εσείς στα βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στο instagram της, τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, η κουζίνα της είναι τεράστια και λειτουργική, ενώ το σαλόνι είναι μεγάλο και μοντέρνο στις αποχρώσεις του πάγου...

Το σπίτι της είναι σχεδόν έτοιμο και είναι άκρως εντυπωσιακό!

Δείτε το και εσείς παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η... κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη, το "Αλεξανδράκι" και η εγκυμοσύνη! Και το Twitter πήρε φωτιά!

Ιωάννα Τούνη: Επιβλέπει τις εργασίες του νέου σπιτιού της – Εσύ είδες βίντεο από το εσωτερικό του;

«Χείμαρρος» η Τούνη: «Έχω βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Καταλαβαίνω ότι πουλάω, αλλά…»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved