Ιωάννα Τούνη: Το σπίτι που αγόρασε, η τιμή και η ειδική συμφωνία
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το σπίτι που αγόρασε, η τιμή και η ειδική συμφωνία

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες μέρες μέσα από το Instagram της. 

Η νεαρή επιχειρηματίας/μοντέλο/influencer μετά από έναν χρόνο αλεπάλληλων μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, όπως η ίδια αποκάλυψε στο βίντεό της, ετοιμάζεται για μια ακόμα μετακόμιση αλλά αυτή τη φορά για να πάει σε δικό της σπίτι.

Ένα σπίτι, που όπως είπε, έψαχνε πολύ καιρό και επιτέλους βρήκε και "καπάρωσε". Μάλιστα ζήτησε από τους followers της να ψηφίσουν αν θέλουν να δουν σε βίντεο το πριν και το μετά του σπιτιού που αγόρασε καθώς πρόκειται να ακαινιστεί ριζικά! Χωρίς όμως να δείξει τίποτα, ενώ το μόνο στοιχείο που έδωσε για την αγορά που έκανε ήταν πως το διαμέρισμα που αγόρασε είναι στο ίδιο κτίριο που έμενε σε νοικιασμένο airbnb πριν λίγο καιρό αλλά σε άλλο όροφο. Για την ακρίβεια 2 ορόφους πιο πάνω.

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα όμως και το ρεπορτάζ που κάναμε μας οδήγησε στο νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη που είναι σε ένα ακίνητο "φιλέτο" στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Και σε περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρίσκεται στην αγορά προς πώληση, όπως μάθαμε, πάνω από δύο χρόνια, ενώ σε αγγελία που βρήκαμε από διάφορα μεσιτικά γραφεία για το ακίνητο παρά το γεγονός ότι εσωτερικά το σπίτι σίγουρα χρήζει ανακαίνισης, η τιμή της πώλησης ήταν αρκετά υψηλή, αφού όπως προείπαμε η τοποθεσία και η αξία του ακινήτου είναι ανεπανάληπτη. 500.000 Ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασσικής διακόσμησης στο εσωτερικό του. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, όμως γιατί όπως ενημερωθήκαμε η Ιωάννα, δεν το αγόρασε ολόκληρο.

Αγόρασε το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε 2 λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα. Δεν ξέρουμε αν για την αγορά του τελικά, έδωσε το ήμισι των 500.000 Ευρώ που ζητούνταν για ολόκληρο το διαμέρισμα ή η τιμή μετά από τόσο καιρό που ήταν προς πώληση, έπεσε. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως για να κλείσει η αγορά μέσα στη συμφωνία ήταν το διαμέρισμα να της παραδοθεί ανακαινισμένο. Με το κλειδί στο χέρι δηλαδή.

Κάτι που αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτεμβρίου. Το άλλο που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως με την κίνησή της αυτή η Ιωάννα Τούνη έκανε μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη επένδυση για τον εαυτό της αποκτώντας ένα σημαντικό ακίνητο με μεγάλη αξία. Της ευχόμαστε να το χαρεί και μπράβο της.

Περιμένοντας να δούμε πως θα γίνει μετά την ολοκλήρωσή του, βρήκαμε από δύο από τα μεσιτικά γραφεία που το είχαν στη λίστα τους και σας δείχνουμε πως είναι σήμερα -πριν από την ανακαίνιση- ολόκληρος ο χώρος του οροφοδιαμερίσματος που θα χωριστεί και θα γίνει από ένα, δύο διαμερίσματα. Τι λέτε; Έκανε καλή επιλογή;

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved