Ιωάννα Τούνη: Επιβλέπει τις εργασίες του νέου σπιτιού της – Εσύ είδες βίντεο από το εσωτερικό του;
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Επιβλέπει τις εργασίες του νέου σπιτιού της – Εσύ είδες βίντεο από το εσωτερικό του;

H Ιωάννα Τούνη εδώ και καιρό έχει αγοράσει ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο και να μετακομίσει στο δικό της σπίτι!

Την ανακοίνωση της αγοράς σπιτιού έκανε η ίδια η Ιωάννα Τούνη πριν από καιρό μέσα από το Instagram της.

Η νεαρή επιχειρηματίας/μοντέλο/influencer μετά από έναν χρόνο αλεπάλληλων μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, όπως η ίδια αποκάλυψε στο βίντεό της, ετοιμάζεται για μια ακόμα μετακόμιση αλλά αυτή τη φορά για να πάει σε δικό της σπίτι.

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το gossip-tv.gr, το νέο σπίτι της είναι σε ένα ακίνητο "φιλέτο" στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Και σε περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, ήταν στην αγορά προς πώληση πάνω από δύο χρόνια!

Η γνωστή influencer, η οποία αυτό το διάστημα είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έκανε μια πολύ σοβαρή επένδυση για τον εαυτό της αποκτώντας ένα σημαντικό ακίνητο με μεγάλη αξία.

Μάλιστα, χθες, 28 Ιουλίου πήγε να δει το σπιτικό της που ετοιμάζεται και γίνονται πυρετώδεις εργασίες προκειμένου να μπει μέσα στον Σεπτέμβριο και η ίδια δημοσίευσε βίντεο!

Δες το και εσύ παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved