Ξεσπά ο Λευτέρης Ελευθερίου: «Το θεωρώ άκαιρο, άτοπο και κακό χιούμορ…»
Showbiz

Ξεσπά ο Λευτέρης Ελευθερίου: «Το θεωρώ άκαιρο, άτοπο και κακό χιούμορ…»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (10-12) μέσω skype ο Λευτέρης Ελευθερίου.  Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής ταινίας «The Black Bachelor», κι έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε με την κριτική του Χρήστου Μήτση.

«Ο κ. Μήτσης είναι κριτικός κινηματογράφου και έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί για την ταινία όπως πιστεύει είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί να γράψει και πολύ χειρότερα σε μια μακροσκελή κριτική που να εξηγεί ποια είναι τα προβλήματα της ταινίας και αυτό ενδεχομένως να μας κάνει και καλύτερους σε επόμενη ταινία. Δεν είναι κακό.

Θεωρώ πάρα πολύ ατυχές σε μια εποχή που παλεύουν οι παραστατικές τέχνες, αυτές που έχουν ανάγκη τη φυσική παρουσία του θεατή και καταναλώνεται πάρα πολύ εργατοώρα, πολύ μεγάλος συναισθηματικός κόπος για αντέξεις, με τον Covid που κολλάει κάποιος και σταματάει μια παραγωγή μετά από 10-15 μέρες. Να βρεις παραγωγούς, λεφτά να κάνεις μια ταινία που για μένα και είναι προσωπική άποψη τη θεωρώ εξαιρετική.

Θεωρώ τον Γιάννη Παπαδάκο έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες», είπε ξεσπώντας και συνέχισε.

Μιλάμε για ένα παιδί (ο Γιάννης Τσιμιτσέλης) που έχει παλέψει μόνος του. Μετράει μόνο επιτυχίες στο δημιουργικό και την καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μπήκα τελευταίος στη δουλειά και μου φέρθηκε πρωταγωνιστικά, με έβαλε στην αφίσα, με έβαλε να συνυπάρχω μαζί τους. Θεωρώ ότι τα σχόλια του κ. Μήτση όσον αφορά τον Covid και την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά σινεμά προκειμένου να βγει μια ταινία και να πληρωθούν 100 οικογένειες, το θεωρώ άκαιρο, άτοπο, κακό χιούμορ όταν πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία. Πολύ κακό χιούμορ.

Είναι ένα παιδί που έχει φάει πολύ σκληρή κριτική από την οικογένειά του και δεν ξέρει να κάνει λεπτή κριτική; Πρέπει να το ψάξει λίγο αυτό», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου

Διαβάστε επίσης

Ο Μάριος Ιορδάνου στο gossip-tv: «Τέλος πια με τη δικτατορία των κακοπροαίρετων»

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Ξέσπασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved