Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»
Media

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Στην εκπομπή, Το Πρωινό μίλησαν οι σεναριογράφοι της ταινίας, The Black Bachelor, Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν και ξέσπασαν κατά του κριτικού κινηματογράφου, Χρήστου Μήτση.

Αρχικά η Σοφία είπε: «Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν»!

Ο Μάριος Ιορδάνου είπε: «Απαράδεχτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου»!

Και πρόσθεσε: «δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό

Συγκλονισμένη η Σκορδά με την 29χρονη μητέρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved