Θρίλερ με την ψευδή είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Καρύδης! Τι πραγματικά συμβαίνει;
Showbiz

Θρίλερ με την ψευδή είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Καρύδης! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από το πρωί με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Καρύδη, αγαπημένο ηθοποιό και πατέρα της επίσης αγαπημένης Σμαράγδας Καρύδη!

Την αναστάτωση προκάλεσε η ανάρτηση της Μαίρης Βιντιάδη, στην οποία ανέφερε ότι ο Ντίνος Καρύδης έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτησή της: «Δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος».

Άμεσα όμως κινητοποιήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει την παραπάνω ψευδή είδηση ζητώντας να πάψει η ραγδαία αναπαραγωγή μιας τέτοιες είδησης που απέχει τόσο πολύ από την αλήθεια.

«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους Να μην αναπαράγουν» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι πραγματικά συμβαίνει

Λίγη ώρα αργότερα η Μαίρη Μπάρκουλη, τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη θέλησε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι αφορά στον Ντίνο Καρύδη αναφέροντας με δικό της μήνυμα στα social media πως ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα, όμως είναι καλά στην υγεία του.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Ντίνος Καρύδης είχε αποκαλύψει ότι είχε υποστεί έμφραγμα και παλιότερα και μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια την Γωγώ Αντζολετάκη που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή και όπως είπε, του έσωσε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Ατζολετάκη: «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου» (video)

Σμαράγδα Καρύδη: Ο μπαμπάς της πόσταρε φωτό της από το παρελθόν και είναι αγνώριστη

Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση για Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ που μας συγκίνησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved