Μιχάλης Ρακιντζής: Τραγούδι του ακούγεται στη σειρά «Τhe Tourist» με τον Μr Grey
Showbiz

Μιχάλης Ρακιντζής: Τραγούδι του ακούγεται στη σειρά «Τhe Tourist» με τον Μr Grey

Το τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή, «Δικός σου για πάντα» «ντύνει» μία σκηνή της επιτυχημένης σειράς, «The Tourist».

Όπως όλα δείχνουν στη σειρά «The Tourist» του BBC προτίμησαν ένα τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή για να «ντύσει» μία σκηνή.

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου, έξι επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jamie Dornan, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες, της τριλογίας «Fifty Shades of Grey».

Στη συγκεκριμένη σειρά, τον απολαμβάνουμε μέσα από το ρόλο ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος που ξυπνάει στο νοσοκομείο και δεν θυμάται ποιος είναι.

Το κομμάτι του Μιχάλη Ρακιντζή ακούστηκε στο αυτοκίνητο του Alex Dimitriades, ο οποίος υποδύεται τον Kosta Panigiris, μια μυστηριώδης φιγούρα που φέρεται να συνδέεται με το θύμα και το ατύχημά του με κάποιον άγνωστο τρόπο.

Ο Δημητριάδης είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του ως Νικ Πούλος στη σειρά Heartbreak High, ενώ έχει υποδυθεί και τον ντετέκτιβ Πίτερ Αλεξιάδη στο δράμα του BBC One The Cry.

Όλο το σκηνικό μοιάζει να είναι βγαλμένο από τα θρυλικά 90s και το κομμάτι ακούγεται στη συγκεκριμένη σκηνή αλλά και στους τίτλους τέλους τους επεισοδίου.

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: «Άφωνη» με την εμφάνιση της Ζαρίφη! Αδυνάτισε και άλλο – Η απίστευτη ατάκα on air!

Μικρούτσικος εναντίον Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει η τηλεόραση» – Άφωνη η Καινούργιου

Εκτός εαυτού η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι, με προσβάλλεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved