Μενεγάκη: «Άφωνη»  με την εμφάνιση της Ζαρίφη! Αδυνάτισε και άλλο – Η απίστευτη ατάκα on air!
Media

Μενεγάκη: «Άφωνη» με την εμφάνιση της Ζαρίφη! Αδυνάτισε και άλλο – Η απίστευτη ατάκα on air!

«Τα έχασε» η Ελένη Μενεγάκη με την Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα είναι πιο αδύνατη από ποτέ και σήμερα, 10 Ιανουαρίου ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της Ελένης και η παρουσιάστρια όχι μόνο έπαθε πλάκα με τη σιλουέτα της, αλλά και με το στυλ της!

Η Κατερίνα φορούσε ψηλοτάκουνο και είχε βαμμένα κόκκινα τα νύχια της!

Η Ελένη σηκώθηκε όρθια και αναφώνησε «ρε κορίτσι σόρι! Όσο πας και γίνεσαι πιο γκομενάρα; Δεν θα το αντέξω αυτό…» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Τα είπε και ο Mente Fuerte…»!

Και η Ελένη συνέχισε: «Και κόκκινο δαχτυλάκι και τακούνι; Είσαι στην πιο πιο τραβηχτικοθηλυκή σου πλευρά…. Μη μου λες εμένα ψέματα! Βλέπω και τις φωτογραφίες που ανεβάζεις…»!

Εδώ και μήνες η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής κι έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν. Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι», είχε πει για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί!

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», είχε τονίσει!

Δείτε την Κατερίνα Ζαρίφη που είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε και…έσπασε το ρόδι – Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ever!

Ελένη Μενεγάκη: Ξάπλα μετά το ατύχημά της on air – Δείτε το επικό στιγμιότυπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved