Mente Fuerte: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και η δήλωση «Η Ζαρίφη είναι plus size μ@@@άρα»
Showbiz

Mente Fuerte: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και η δήλωση «Η Ζαρίφη είναι plus size μ@@@άρα»

O τράπερ Mente Fuerte μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του, μιας και έχει χάσει 40 κιλά, ενώ αποκάλυψε ότι θεωρεί την Κατερίνα Ζαρίφη μία από τις πιο σέξι γυναίκες.

Αρχικά ο τράπερ αναφέρθηκε στην τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του στο περιοδικό Nitro: «Η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο. ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα.»!

-Συχνά ακούμε πολλά στερεότυπα μέσα από το κομμάτια της τραπ, όπως ότι μια γυναίκα πρέπει να σηκώνει κιλά για να είναι θελκτική.

«Τα στερεότυπα υπάρχουν στην κοινωνία μας. Όταν δεις κάποιον σε ένα κλαμπ θα κοιτάξεις το σώμα του, την επόμενη μέρα θα κρίνεις αν είναι καλό παιδί. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα στερεότυπα. Για παράδειγμα την Κατερίνα Ζαρίφη, που είναι μια juicy γυναίκα, την θεωρώ πολύ σέξι γυναίκα. Με το χιούμορ και τον τύπο της σε κερδίζει. Είναι και όμορφη, απλά δεν έχει τα πρότυπα του μοντέλου. Είναι Plus size μ@@@άρα» είπε ο γνωστός τράπερ στη δημοσιογράφο Δανάη Πάλμου.



Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!

Σολωμού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte – Πέντε μήνες μαζί

Μαρία Σολωμού: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος; - Οι πρώτες φώτο (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved