Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!
Gossip Cam

Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!

H Μαρία Σολωμού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο, τον ράπερ Mente Fuerte. 

Eίναι μια ηθοποιός πολύ αγαπητη στο κοινό και πολλές φορές έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media, τόσο με τις δηλώσεις της όσο και με την προσωπική της ζωή.

Μετά το χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη, η Μαρία Σολωμού, κυκλοφόρησε αγκαλιά για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο με κάποιον άλλον άντρα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ την απαθανάτισε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με το νέο της σύντροφο να περπατούν αγκαλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον ράπερ Mente Fuerte. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ο ράπερ και η ηθοποιός είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι και όπως φαίνεται είναι αρκετά ερωτευμένοι. Κάτι τέτοιο βέβαια είδαμε και σε ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, όπου με σχετικό βίντεο είδαμε τα πλάνα που τους αποθανάτισαν μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά από όλα αυτά που κυκλοφόρησαν και τις φήμες για τη νέα της σχέση, η Μαρία Σολωμού απάντησε έμμεσα με μια δημοσίευση της στο Instagram, λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου λέγοντας: «It’s a new dawn,it’s a new day, it’s a new life…..for me!!!! Κανένας απολογισμός ,καμμία στεναχώρια ,κανένα παράπονο ,ΤΙΠΟΤΑ. Ας μην ασχοληθούμε με το παρελθόν ,πάει αυτό έφυγε!!!! Το σήμερα είναι αυτό που μετράει ,το ΤΩΡΑ!!!!Αυτή η στιγμή … τίποτα άλλο!!! Καλή παραμονή σε όλους ,να μας βρει όπως μας αξίζει!!!!!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Σολωμού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte – Πέντε μήνες μαζί

Μαρία Σολωμού: Με απίθανο look και σούπερ διάθεση στο Κολωνάκι!

Μαρία Σολωμού: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος; - Οι πρώτες φώτο (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved